Η κίνηση ανθρωπιάς της Ελεονώρας Μελέτη!
Showbiz

Η κίνηση ανθρωπιάς της Ελεονώρας Μελέτη!

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι γνωστό ότι είναι φιλόζωη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα! Έτσι και έκανε πριν λίγες μέρες… Υιοθέτησε ένα σκυλάκι που είχε προβλήματα υγείας και το ονόμασε Κούτσερ!


Πριν πέντε περίπου μήνες βρέθηκε σε ένα χωριό έξω από τη Λάρισα ένας ταλαίπωρος, καφέ, συνηθισμένος αδέσποτος σκύλος. Ο 1.5 έτους Οδυσσέας, όπως ονομάστηκε από τις κοπέλες που τον έσωσαν, είχε πατήσει κάποια παράνομη παγίδα κυνηγών και το ένα του μπροστινό πόδι είχε καταστραφεί και χρειαζόταν χειρουργείο. Οι εξετάσεις αίματος δε έδειξαν ότι είχε ερλιχίωση (από τσιμπούρια) και καλαζάρ, και αναιμία. Μπελάς ε; Άλλοι ίσως να επέλεγαν την ευθανασία την ίδια στιγμή...Μα λίγοι είναι οι αληθινοί φιλόζωοι που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες στα πλάσματα αυτά. Για το κόστος της θεραπείας και του ακρωτηριασμού του ποδιού του Οδυσσέα βοήθησαν αρκετοί φιλόζωοι. Όταν έγινε πια το χειρουργείο, κόπηκε το πόδι, ο Οδυσσέας μεταφέρθηκε σε πανσιόν. Και; Κανένα ενδιαφέρον για υιοθεσία για ένα καφέ, τρίποδο σκυλάκο...

Ο Οδυσσέας όμως ήταν τυχερός! Βρήκε το παντοτινό του σπίτι στην αγκαλιά της φιλόζωης Ελεονώρας Μελέτη και πλέον λέγεται Κούτσερ. Αυτό είναι πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση!

Πηγή: Adespoto.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved