Συγκλονίζει η Κερασιώτη: «Ψυχολογικά δεν ήμουν καθόλου καλά, δεν ήθελα να μιλάω με κανέναν»
Showbiz

Συγκλονίζει η Κερασιώτη: «Ψυχολογικά δεν ήμουν καθόλου καλά, δεν ήθελα να μιλάω με κανέναν»

Η Παρασκευή Κερασιώτη «άνοιξε» την καρδιά της και αποκάλυψε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Την Παρασκευή Κερασιώτη την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας, GNTM και ήταν μία διαγωνιζόμενη που δεν πέρασε απαρατήρητη καθώς από την αρχή είχε δείξει τις δυνατότητες της και είχε αποδείξει αρκετές φορές ότι είναι δύσκολη αντίπαλος.

Το νεαρό μοντέλο με αφορμή τα διάφορα μηνύματα που λάμβανε από κοπέλες που την ρωτούσαν για την διατροφή της, προκειμένου να αποκτήσουν ένα σώμα σαν το δικό της, ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το GNTM και τα προβλήματα υγείας που είχε.

Συγκεκριμένα, η Παναγιώτα Κερασιώτη αποκάλυψε ότι λόγω της εμμονής της να χάσει κιλά αντιμετώπισε προβλήματα τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο.

«Θέλω να σας πω ότι δεν είναι σωστό να κάνετε κάτι το οποίο κάνει κάποιος άλλος. Αυτό που κάνω εγώ είναι για εμένα, έχω συμβουλευτεί τον διατροφολόγο και τον γυμναστή μου. Κάντε κι εσείς το ίδιο. Μην κάνετε κάτι που θα κάνει κακό στον οργανισμό σας.

Μόλις βγήκα από το GNTM, επειδή ήθελα να χάσω κάποια κιλά, έκανα σκληρή διατροφή και γυμναστική, με αποτέλεσμα όλο αυτό να κάνει κακό στον οργανισμό μου. Είχε σταματήσει η έμμηνος ρύση για έξι μήνες, είχα πρηστεί, ήθελα συνέχεια να τρώω, ψυχολογικά δεν ήμουν καθόλου καλά, δεν ήθελα να μιλάω με κανέναν, είχα κλειστεί στον εαυτό μου και δε μου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα που έβλεπα στον καθρέφτη.

Ευτυχώς, συμβουλεύτηκα τον γιατρό μου. Είμαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή, έχει επανέλθει η έμμηνος ρύση και κάθισα και σκέφτηκα κάποια πράγματα, με αγάπησα έτσι ακριβώς όπως είμαι. Αγαπάω τον εαυτό μου, αγαπάω το σώμα μου. Προσπαθώ να κάνω πράγματα στα οποία μπορεί ο οργανισμός μου να αντεπεξέλθει.

Μην κάνετε πράγματα στα οποία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ο οργανισμός σας. Ποιο θα ήταν το νόημα αν ήμασταν όλοι ίδιοι; Αν είχαμε όλοι το ίδιο σώμα, τα ίδια κιλά; Δε θα υπήρχε νόημα. Γεννηθήκαμε όλοι διαφορετικοί και μοναδικοί, οπότε η συμβουλή μου είναι να σας αγαπάτε και να αγαπάτε το σώμα σας», ανέφερε η Παρασκευή Κερασιώτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάει με την Κόνι Μεταξά - Το αποκάλυψε μέσω Instagram

Συγκλονίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τον πατέρα του: «Δεν πρόλαβα να του δείξω την αγάπη μου»

GNTM: Η σύζυγος του Καράβα τον βιντεοσκοπεί όταν χορεύει στο σπίτι και είναι υπέροχος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved