Survivor αποκλειστικό: Αυτή είναι στη λίστα του Ατζούν και αν πάει Άγιο Δομίνικο θα «κάψει καρδιές»
Showbiz

Survivor αποκλειστικό: Αυτή είναι στη λίστα του Ατζούν και αν πάει Άγιο Δομίνικο θα «κάψει καρδιές»

Survivor: Μπορεί πέρσι να μην τα κατάφερε λόγω προσωπικών θεμάτων όμως όλα δείχνουν πως φέτος θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Τη γνωρίζουμε από τις συνεργασίες της με γνωστούς αθλητές αλλά και celebrities ενώ πέρσι φιλοξενήθηκε και από τη Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση από προπονητή του στίβου.
Ο λόγος για την πρωταθλήτρια και personal trainer Ειρήνη Δανιήλ, η οποία αυτή την περίοδο γυμνάζει και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που συμμετέχει στο J2US και με την οποία έχουν γίνει και φίλες, έχει νέα πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor.

Πέρσι η Ειρήνη Δανιήλ έφτασε ένα βήμα πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο όταν τελευταία στιγμή για οικογενειακούς λόγους έπρεπε να μεταβεί στην γενέτειρά της τη Χίο. Έτσι δεν κατάφερε να πάει στο ραντεβού για τα αθλήματα.
Φέτος ίσως είναι η ευκαιρία της αφού σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr βρίσκεται στη λίστα του Acun Ilicali και ετοιμάζεται να κάνει ραντεβού. Η Ειρήνη είναι πολύ δυνατή, έχει απίστευτο κορμί αλλά είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα… Σίγουρα μια Survivor που αξίζει να δεις!

Δείτε φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Παναγιώταρου: Πριν μπει στη Φάρμα η personal trainer της αποκάλυψε το πρόγραμμα γυμναστικής της

Ειρήνη Δανιήλ:Η γυμνάστρια της Ντενίση καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από ομοσπονδιακό προπονητή

Η γυμνάστρια της Μιμής Ντενίση… αποκαλύπτει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved