DWTS: Έντουαρτ Στεργίου: «Ρώτησα αν θα είναι η κριτής η Καγιά για να ξέρω αν θα κερδίσω»
Showbiz

DWTS: Έντουαρτ Στεργίου: «Ρώτησα αν θα είναι η κριτής η Καγιά για να ξέρω αν θα κερδίσω»

Ο Έντουαρντ Στεργίου άφησε για λίγο τις πασαρέλες για να βρεθεί στο DWTS.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε τι σκέφτηκε όταν του έγινε η πρόταση για το χορευτικό φιλανθρωπικό show του Star και για το αν ανησύχησε μήπως το DWTS λειτουργήσει ως τροχοπέδη στην πορεία του καθώς παράλληλα έχει υπογράψει συμβόλαιο με κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων στο εξωτερικό.

Από μοντέλο χορευτής και από το GΝΤΜ στο Dancing with the Stars με μόνη σταθερά τη Βίκυ Καγιά. Τι σκέφτηκες όταν σου έγινε η πρόταση;
Ουσιαστικά ήταν οπό τις πιο απρόσμενες προτάσεις. Δεν περίμενα να ακούσω
αυτή την πρόταση. Χρειάστηκε να το σκεφτώ για λίγες μέρες πριν απαντήσω. Στη δεύτερη επικοινωνία μας (σ.σ. με τους υπεύθυνους του σόου) και αφού είχα αποδεχτεί την πρόταση, τους ρώτησα: «Σίγουρα δεν θα είναι στην επιτροπή η Βίκυ;» για να ξέρω αν έχω πιθανότητες να κερδίσω! Η παρουσία της στο σόου για μένα ήταν μία ακόμα πρόκληση. Η Βίκυ σε ό,τι κάνει είναι υπέροχη.

Πόση ώρα σου πήρε μέχρι να απαντήσεις θετικά;
Χρειάστηκε να κάνω αρκετά ραντεβού ώστε να καταλήξω σε αυτή την απόφαση. Στο μυαλό μου καραδοκούσε η σκέψη: «Τι και αν δεν το έχεις καθόλου με τον χορό; Τι θα ακολουθήσει αν έπειτα από ώρες προπονήσεων δεν μπορέσεις να ακολουθήσεις τους ρυθμούς και το σώμα σου συνεχίζει να κινείται σαν άγαρμπο αγγούρι;". Αυτές οι σκέψεις με βασάνιζαν ακόμη και μετά την αποδοχή της πρότασης. Τα έβαλα, όμως, στη ζυγαριά και είδα το DWTS σαν μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά και πρόκληση στο να δοκιμάσω τον αυτό μου σε έναν άγνωστο σε μένα τομέα.

Ήσουν από τα παιδιά που χόρευες στα πάρτι και μονοπωλούσες τις πίστες;
Όχι, ήμουν το παιδί που πάντα καθόταν σε μια γωνία και κοίταζε τους άλλους
να πρωταγωνιστούν στην πίστα. Μια φορά έχει συμβεί να σηκωθώ να χορέψω.
Ήμουν σε ένα σπίτι με φίλους, ένιωσα ασφάλεια και οικειότητα ώστε να ξεδιπλώσω τις κακές χορευτικές μου κινήσεις! Απλά κουνιόμουν σαν χταπόδι. Ακόμη το θυμάμαι και ντρέπομαι!

Πώς σε υποδέχτηκε η παρτενέρ σου στο DWTS;
Στην αρχή ήταν πολύ ενθουσιασμένη και λίγο αγχωμένη. Πού να ήξερε με τι ατίθασο μαθητή είχε να κάνει; Με την υπομονή της κατάφερε να μου μεταδώσει
όλη της την αγάπη για τον χορό.

Σε προβλημάτισε το ενδεχόμενο να κάνεις κακό στην εικόνα σου δηλώνοντας συμμετοχή από το ένα ριάλιτι στο άλλο;
Οποιαδήποτε κίνηση κάνω είναι αποτέλεσμα σκέψης με τους συνεργάτες μου.
Το DWTS είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διαχρονικά σόου στον κόσμο, ένας τηλεοπτικός θεσμός. Δεν νιώθω πως έχει κάτι κοινό με το GΝΤΜ, μια και το ένα είναι καθαρά χορευτικό και δεν έχει καθόλου ριάλιτι στοιχεία. Μου άρεσε και το έκανα!

Παράλληλα έχεις υπογράψει συμβόλαιο με κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων στο εξωτερικό. Ανησύχησες μήπως το DWTS λειτουργήσει ως τροχοπέδη στην πορεία σου;
Καθόλου δεν ανησυχώ. Αυτή την περίοδο είναι σαν να κάνω ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα μου ως μοντέλου. Είμαι αφιερωμένος σε αυτή μου την προσπάθεια, αλλά το μόντελινγκ δεν σταματάει ποτέ γιατί αποτελεί μια ανάγκη μου. Μετά τη λήξη του DWTS θα φύγω στο εξωτερικό. Προγραμματίζονται κάποια ταξίδια για Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία.

Πηγή:OK

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Συνέβη κι αυτό! Η Μαρίνα Λαμπροπούλου έγδυσε τον Έντουαρντ!

DWTS: Παραλίγο ατύχημα για τον Έντουαρντ Στεργίου on stage! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved