Ατρόμητος ο Γιώργος Βελισσάρης: «Θα πήγαινα άνετα στο Survivor, μου αρέσουν πολύ τα ακραία πράγματα»
Showbiz

Ατρόμητος ο Γιώργος Βελισσάρης: «Θα πήγαινα άνετα στο Survivor, μου αρέσουν πολύ τα ακραία πράγματα»

Ο Γιώργος Βελισσάρης μίλησε για την καριέρα του, τη συμμετοχή του στο Just the 2 of Us, αλλά και για το γεγονός ότι λατρεύει την περιπέτεια στη ζωή του. 

Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς, αφού η καριέρα του έχει μια ανοδική πορεία και ο κόσμος μέσα από την συμμετοχή του στο μουσικό σόου τον έχει αγκαλιάσει, όσο ποτέ άλλωτε.

Ο Γιώργος Βελισσάρης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου "Super Κατερίνα" και πραγματικά μίλησε για όλους και για όλα. Κάτι που δεν ξέραμε για εκείνον και σίγουρα μας εντυπωσίασε ήταν το γεγονός ότι ο ίδιος είναι χειμερινός κολυμβητής, αφού και η κάμερα τον "τσάκωσε" να κάνει τις βόλτες του στη παραλία. Βούτηξε στη θάλασσα και λίγο μετά την έξοδό του, ξεκίνησε να μας μιλάει για όλο αυτό.

Ο ίδιος ανέφερε ότι λατρεύει την χειμερινή κολύμβηση και γενικότερα οτιδήποτε ακραίο και extreme μπορεί να τύχει. Μάλιστα, δήλωσε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να λάβει μέρος στο Survivor, γιατί είναι κάτι ακραίο και το concept του ταιριάζει πολύ. Φέτος, μπορεί αυτό να μην είναι εφικτό, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αλλά ήδη κάνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος: «Φέτος δεν γίνεται να μπω στο Survivor γιατί είμαι στο J2US, είμαι σε μαγαζί και μετά φεύγω για Αμερική, Αυστραλία. Έχουμε κάνει συζητήσεις για το Survivor για του χρόνου. Θα μου άρεσε να είμαι. Μου αρέσουν τα ακραία πράγματα. Ακόμα δεν έχουμε φτάσει να συζητάμε το ποσό»

Με αρκετό χίουμορ επίσης ανέφερε ότι θα ήθελε πολύ να βγάλει μια φωτογραφία μαζί με την Σοφία Δανέζη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Ο Γιώργος Βελισσάρης συνεργάζεται αυτήν την στιγμή με την Σοφία σε νυχτερινό κέντρο, όπου κάνουν εμφανίσεις, ενώ με την Άννα Μαρία επρόκειτο να συνεργαστούν στον επόμενο κύκλο του μουσικού σόου Just the 2 of Us.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του τραγουδιστή στη κάμερα:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Σε λυγμούς ξέσπασε η Super Κική - Συγκινημένος και ο Γιώργος Βελισσάρης (video)

J2US: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η στιγμή της αποχώρησης! (photos+videos)

Γιώργος Βελισσάρης: Η φωτογράφιση για το νυχτερινό κέντρο και η απίθανη ομοιότητά του με τον γιο του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved