Power of love: Η ανήθικη πρόταση που δέχτηκε ο Παπαδόπουλος και η μεγάλη ένταση στη Super Κατερίνα
Showbiz

Power of love: Η ανήθικη πρόταση που δέχτηκε ο Παπαδόπουλος και η μεγάλη ένταση στη Super Κατερίνα

Ο νικητής του Power of love, Παύλος Παπαδόπουλος, αποκάλυψε την ερωτική επίθεση που του έγινε και λέει ότι ετοιμάζει βιβλίο-φωτιά.

Ένα βιβλίο που σύντομα θα κυκλοφορήσει και μια ανήθικη πρόταση ήταν η αφορμή ώστε ο νικητής του Power of love, Παύλος Παπαδόπουλος, να προχωρήσει σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Με τις αποκαλύψεις του θέλει να βοηθήσει όσους έχουν βρεθεί στη δική του θέση και να τους δώσει δύναμη αλλά και να στείλει το μήνυμα πως τα στόματα θα ανοίξουν! Ο Παύλος Παπαδόπουλος, που ήταν πολύ αγαπητός μέσα στο σπίτι του Power of love, δέχτηκε αρκετές προτάσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού. Εκείνος όμως της απέρριπτε καθώς αρκετοί ήθελαν ανταλλάγματα. Μέχρι που συνέβη κάτι πρόσφατα το οποίο τον έκανε να μιλήσει δημόσια.

«Ένας άνθρωπος της τηλεόρασης παρουσιάστηκε για να με βοηθήσει για κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, έχοντας όμως στο μυαλό του άλλα πράγματα. Εγώ του είχα προτείνει μετά την ολοκλήρωση της επιτυχούς συμφωνίας μας, να του δώσω ένα ποσοστό του συμβολαίου μου, όμως δεν το δέχτηκε. Θα ήταν ικανοποιημένος μόνο με μια ερωτική συνεύρεση μαζί μου, όπως μου είπε», αποκάλυψε ο
Παύλος Παπαδόπουλος στην ON time και στη Σπυριδούλα Τριάντου και εξήγησε γιατί μιλά δημόσια.


«Η αναφορά μου σε αυτό το ατυχές περιστατικό γίνεται προς γνώση και συμμόρφωση των ανθρώπων που συνεχίζουν μέχρι και τώρα, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει
στον καλλιτεχνικό χώρο, να χρησιμοποιούν τη θέση τους και την επιρροή τους, ώστε να επιδιώκουν ανταλλάγματα ερωτικής φύσεως. Αυτό πρέπει να σταματήσει γιατί έχει καταστρέψει πολλούς ανθρώπους με ταλέντα, όνειρα και φιλοδοξίες και τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν θέση στους καιρούς που ζούμε, που είναι δύσκολοι από μόνοι τους. Εγώ σαν Παύλος είμαι δυνατός χαρακτήρας και με θλίβει όλο αυτό, αλλά δεν με αγγίζει και τόσο. Τοποθετούμαι δημόσια και το αναφέρω για να προστατεύσωανθρώπους συναισθηματικά πιο ευάλωτους, που τέτοια περιστατικά μπορεί να τους κοστίσουν την ψυχική και σωματική τους υγεία. Για να κλείσει επιτέλους το θέμα, πρέπει και επιβάλλεται τέτοιες συμπεριφορές να είναι κατακριτέες από όλους μας».

Ο ίδιος μίλησε σήμερα και στην εκπομπή Super Κατερίνα για το περιστατικό και μάλιστα επικράτησε ένταση στον αέρα. «Τώρα θέλεις να βγάλεις εσύ κάτι άλλο από αυτό που εγώ είπα;», είπε μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα on air για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: Γεμάτη μελανιές η παρουσιάστρια - «Ευτυχώς δεν χτύπησα το πρόσωπό μου»!

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα on air για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved