Στέλιος Κρητικός: Η πιο τρυφερή φωτό του με τη νεογέννητη κόρη του! Αποκάλυψε και το όνομά της!
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: Η πιο τρυφερή φωτό του με τη νεογέννητη κόρη του! Αποκάλυψε και το όνομά της!

Ένας πολύτεκνος και ευτυχισμένος μπαμπάς είναι ο Στέλιος Κρητικός ο οποίος σήμερα (24/11) ανέβασε την πιο τρυφερή του φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του. 

Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο στις 25 Σεπτεμβρίου και σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στην οικογένεια που περίμενε πώς και πώς τον ερχομό της.

Η σύζυγός του, Κάτια, έφερε στον κόσμο το δεύτερο κοριτσάκι τους για τον ερχομό του οποίου ανυπομονούσαν τόσο εκείνοι όσο και τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας.
Την ευχάριστη είδηση μάλιστα, ανακοίνωσε εκείνη την ημέρα ο ίδιος ο Στέλιος Κρητικός μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία του μέσα από το μαιευτήριο δείχνοντάς μας τον αριθμό “4” με το χέρι του και έγραψε χαρακτηριστικά: «Γεννήσαμε».


Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει εκφράσει πολλές φορές πως η οικογένειά του είναι για εκείνον προτεραιότητα και δεν μένει μόνο στα λόγια!
«Είναι κάτι που το θέλαμε πολύ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι εγώ και η σύζυγός μου και τα παιδιά και όλη η οικογένεια που έρχεται το νέο μέλος στη ζωή μας σε λίγο καιρό και ανυπομονούμε να το σφίξουμε στην αγκαλιά μας», είχε πει πρόσφατα ο ίδιος.

Ο Στέλιος Κρητικός σήμερα ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία της μικρούλας τους, ανακοινώνοντας έτσι με τον γλυκό αυτό τρόπο και πώς θα την ονομάσει μαζί με τη σύζυγό του. Και το όνομα αυτής λοιπόν... Χριστίνα, όπως ανακοίνωσε ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει δοθεί ολοκληρωτικά στην οικογένειά του. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved