Γιώργος Καράβας: Η φωτογραφία που «έριξε» το Instagram και έκανε τις γυναίκες να παραμιλούν
Showbiz

Γιώργος Καράβας: Η φωτογραφία που «έριξε» το Instagram και έκανε τις γυναίκες να παραμιλούν

Ο Γιώργος Καράβας κατάφερε να «γκρεμίσει» το Instagram με μία μόνο φωτογραφία.

Ο Γιώργος Καράβας έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μοντέλων, GNTM, όπου και έχει τον ρόλο του coach και στέκεται πάντα στα μοντέλα. Είναι από τις προσωπικότητες εκείνες που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή και αγαπήθηκε από το κοινό.

Ο coach του GNTM με την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, ταξίδεψαν πριν λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη για να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Ο Γιώργος Καράβας θέλησε να δημοσιεύσει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του, η οποία κατάφερε να προκαλέσει πανικό στο γυναικείο πληθυσμό..

Στη φωτογραφία που ανέβασε το μοντέλο, φαίνεται να ποζάρει ημίγυμνος, καλύπτοντας μόνο τα επίμαχα σημεία με μια μικρή λευκή πετσέτα.

Να σας θυμίσουμε πώς η σύζυγός του πόσταρε ένα βίντεο μέσα από το σπίτι τους στο οποίο είδαμε τον Γιώργο Καράβα να χορεύει και να είναι πραγματικά πολύ χαρούμενος!

Ένα βίντεο που δείχνει και μια άλλη εικόνα του Γιώργου, το πώς είναι δηλαδή στην καθημερινότητά του, με την οικογένειά του και μακριά από φώτα, κάμερες, πασαρέλες και τηλεοπτικά πλατό.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου γιορτάζει και έτσι τις ευχήθηκαν στα γυρίσματα της σειράς

Η Ρένεση τάσσεται υπέρ του Σερβετάλη: «Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους»

Γιώργος Παπαδάκης: Άστραψε και βρόντηξε για Βανδή - Μπισμπίκη: «Τι ενδιαφέρον έχει η σχέση τους;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved