Βασίλης Κούκουρας: Η ηλικία, το ύψος, η σχέση με πασίγνωστη ηθοποιό και ο ρόλος στους Συμπέθερους
Showbiz

Βασίλης Κούκουρας: Η ηλικία, το ύψος, η σχέση με πασίγνωστη ηθοποιό και ο ρόλος στους Συμπέθερους

Ο Βασίλης Κούκουρας μετά από χρόνια αποχής από την μικρή οθόνη επέστρεψε μέσα από έναν απίθανο ρόλο στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Μάθε τα πάντα γύρω από την ηλικία του, την καριέρα του και τη σχέση του με την ηθοποιό Βάνα Ραμπότα.

Η ηλικία και η καταγωγή

Ο Βασίλης Κούκουρας γεννήθηκε στις 8 Μαΐου το 1961, είναι δηλαδή 60 ετών. Η καταγωγή του πατέρα του είναι από τα Βέρβενα Αρκαδίας και της μητέρας του από την Κέρκυρα. Όσο για το ύψος του; Είναι 1,98 και φυσικά ανήκει στην κατηγορία των πιο ψηλών ηθοποιών.

Η καριέρα

Ο Βασίλης Κούκουρας αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μαίρης Βογιατζή Τράγκα. Από το 1994 μέχρι το 1998 πρωταγωνίστησε στη διαχρονική σειρά του Mega “Εμείς κι Εμείς”. Ο ρόλος του Μάνθου Φουστάνου που υποδύθηκε για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 “Κωνσταντίνου και Ελένης” από το 1998 ως το 2000 ήταν και αυτός που τον ανέδειξε. Μερικές από τις σειρές στις οποίες έχει συμμετάσχει είναι: “Οι τρεις Χάριτες”, “Οι Απαράδεκτοι”, “Οι μεν και οι δεν”, “Εκείνες κι εγώ”, “Η Νταντά”, “Καλημέρα Ζωή”, “Η ζωή της άλλης” και “Πέτα τη φριτέζα”.

Ο ρόλος στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και ο επικός Μάνθος Φουστάνος

Φέτος, ο Βασίλης Κούκουρας επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από την κωμική σειρά του Mega “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” με το ρόλο του Τόλη Κακαλιούρα.
Ο ωραίος της πόλης. Τον ονειρεύονται όλα τα θηλυκά της περιοχής και αυτός δεν τα αφήνει παραπονεμένα. Είναι όλες ευχαριστημένες μαζί του και πιο πολύ από όλες η γυναίκα του Ντιάνα.

Στη σειρά συναντήθηκε ξανά με τη γκαρσόνα Β, τη Μαρία Λεκάκη και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έγινε χαμός! Η Μαρία Λεκάκη και ο Βασίλης Κούκουρας είχαν απίστευτη χημεία σαν τηλεοπτικό δίδυμο και ήταν κάτι που φάνηκε μέσα από την τηλεοπτική μας οθόνη. Οι ατάκες τους Μάνθου Φουστάνου αλλά και η αφέλεια της ερωτευμένης Πέγκυς Καρρά μας άφθονες στιγμές γέλιου. Όπως όλοι θυμόμαστε η πιο θρυλική ατάκα ήταν: «Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη», την οποία και αναπαράγουν μέχρι και σήμερα οι περισσότεροι τηλεθεατές.

«Όχι, δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το σιχαίνομαι πια! Το σιχαίνομαι με την έννοια ότι δεν θέλω να το βλέπω πια αυτό το πράγμα. Με συγκινούν που μου λένε τι ωραίο και πόσο μας αρέσει και τους λέω “καλά ρε παιδιά δεν υπάρχουν καινούρια σίριαλ που να είναι καλύτερα”;
Ο Μάνθος Φουστάνος με έχει στιγματίσει και αυτό έχει διττή υπόσταση. Από τη μία σε στιγματίζει θετικά στη συνείδηση του κόσμου και από την άλλη σε οι παραγωγοί σε ταυτίζουν με τον ρόλο και λένε ότι αυτός δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο», έχει πει ο ίδιος

Η σχέση με τη Βάνα Ραμπότα και ο ρόλος του πατέρα

Ο Βασίλης Κούκουρας έχει ένα παιδί με την ηθοποιό Κατερίνα Σασλή. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο «Εμείς και Εμείς» οπού εκείνη υποδυόταν το κορίτσι του Χάμπου.

Η σχέση του με τη Βάνα Ραμπότα μετράει χρόνια. Είναι πολύ δεμένοι κι έχουν μια υπέροχη σχέση

Όπως μάλιστα έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή του διακωμωδώντας τη στάση πολλών επωνύμων που κρύβονται: «Με τη Βάνα είμαστε ένα αρκετά σταθερό ζευγάρι και έχουμε λύσει διάφορα προβλήματα τέτοιου είδους καλλιτεχνικά, «α μη μας δούνε, μην κάνουμε, μη ράνουμε». Βεβαίως προσπαθώ να το προστατεύσω γιατί δε θέλω να γίνεται και πολύ έκθεση για ευνόητους λόγους. Παρ' όλα αυτά δεν μπορώ και να το απαγορεύσω. Δεν μπορώ να γίνω άυλος, να μη φαίνομαι. Δεν μπορώ αυτά τα «μην πάμε εκεί πέρα γιατί θα μας φωτογραφήσουν». Σίγα που δε θα πάω να φάω ή να διασκεδάσω επειδή θα με φωτογραφίσουν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved