Γεωργαλάς: Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να σου μιλούν με χαμόγελο άνθρωποι που δεν γνωρίζεις
Showbiz

Γεωργαλάς: Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να σου μιλούν με χαμόγελο άνθρωποι που δεν γνωρίζεις

Ταλαντούχος και πολύπλευρος, ο Δημήτρης Γεωργαλάς είναι αφοσιωμένος στην τέχνη της υποκριτικής, ως ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Ο ίδιος, ο οποίος φέτος υποδύεται τον Κώστα στον Σασμό, μίλησε για τον αν απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητα και τις αποστάσεις που κρατάς ένας ηθοποιός από το κοινό.

Απολαμβάνετε την αναγνωσιμότητα;

«Μου αρέσει, γιατί με φέρνει σε επαφή με τους ανθρώπους και η κοινωνικότητα είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να σου μιλούν με χαμόγελο άνθρωποι που δεν γνωρίζεις, γιατί αυτό είναι μια μορφή εκδήλωσης αγάπης και -γιατί όχι;- μια μορφή επιβεβαίωσης. Δεν πιστεύω όσους λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει η αναγνωρισιμότητα. Στη συγκεκριμένη, μάλιστα, δουλειά είναι ένας βασικός στόχος για να μπορείς να είσαι παρών».

- Ένας ηθοποιός, από τη στιγμή που μπαίνει στα σπίτια των ανθρώπων, γιατί στη συνέχεια κρατά αποστάσεις από αυτούς;

«Αυτό είναι ένα λεπτό ζήτημα, έχει να κάνει με τον κάθε καλλιτέχνη χωριστά, το χαρακτήρα του κι ίσως με την ψυχολογία του. Όπως ένας ηθοποιός όταν μπαίνει στα σπίτια των ανθρώπων μέσω της τηλεόρασης, υπάρχουν κάποιοι κανόνες και κάποια όρια για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει, να μην προσβάλλει την αξιοπρέπεια των θεατών του, έτσι κι ο θεατής δεν μπορεί να είναι ανεξέλεγκτος όταν προσεγγίζει έναν καλλιτέχνη. Ο καλλιτέχνης είναι κι αυτός ένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια και προσωπικότητα, δεν είναι κτήμα του κοινού. Και το λέω αυτό, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που μοιάζουν με κανιβαλισμό και τότε μοιραία πρέπει να αμυνθείς. Χρειάζεται πάντα μια ευγένεια κι ένας σεβασμός στο πρόσωπο του ανθρώπου στον οποίο θες να δείξεις την αγάπη σου. Κι ο ηθοποιός, αντίστοιχα, πρέπει να σέβεται τους θεατές που έχει απέναντι του και να μη γίνεται χυδαίος», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Οι πικρές ιστορίες των πρωταγωνιστών

Σασμός: Ηθοποιός ανακοίνωσε στο Facebook ότι έγινε πρώτη φορά πατέρας!

Σασμός: Η Καλλιόπη στα πρόθυρα της κατάρρευσης…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved