Ηρώ: «Πολλές φορές δεν ήμουν επικοινωνιακή, έδινα και μια εντύπωση ότι έχω έπαρση»
Showbiz

Ηρώ: «Πολλές φορές δεν ήμουν επικοινωνιακή, έδινα και μια εντύπωση ότι έχω έπαρση»

Η Ηρώ είναι χείμαρρος. Μιλάει πολύ, γελάει πολύ, σκέφτεται πολύ.

H ίδια σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη μουσική, στο πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι και στην αντίδραση των γονιών της όταν τους το ανακοίνωσε.

«Ημουν ντροπαλός άνθρωπος και επειδή πολλές φορές δεν ήμουν επικοινωνιακή, έδινα και μια εντύπωση ότι έχω έπαρση. Ωστόσο από την πρώτη μέρα που βγήκα στη σκηνή δεν ένιωσα την παραμικρή ντροπή. Νομίζω πως νιώθω πάρα πολύ λειτουργική με τη μουσική. Είμαι τόσο πολύ μέσα σε αυτό, που δεν έχει σημασία αν από κάτω είναι 10, 20 ή 10.000 άνθρωποι. Σε κάθε περίσταση, είμαστε η μουσική κι εγώ. Είναι η σιγουριά ότι βρίσκομαι σε έναν χώρο -της μουσικής εννοώ- που τον αγαπώ πολύ και τον γνωρίζω και αυτή η γνώση νομίζω ότι με κάνει να νιώθω πολύ δυνατή.



Με τη μουσική ασχολούμαι από 0 ετών. Είχαμε πιάνο στο σπίτι, γιατί η μαμά μου ήταν μουσικός, οπότε η επαφή μου με το όργανο ήταν απ' όταν ξεκίνησα να περπατάω. Η πρώτη μου κίνηση ήταν να πάω στα πλήκτρα και να παίζω. Η μητέρα μου τα λέει αυτά, εγώ δεν το θυμάμαι ως εικόνα. Πεντέμισι-έξι ετών άρχισα τις σπουδές στο πιάνο και προχώρησα πάρα πολύ. Δεν είχα κανέναν σκοπό να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ημουν ένα παιδί που σπούδαζε κλασική μουσική. Ξεκίνησα να παίζω πιάνο σε ένα ξενοδοχείο όταν τελείωσα το σχολείο, γιατί ήθελα να απεξαρτηθώ οικονομικά. Μετά άρχισα να παίζω πιάνο σε μαγαζιά. Και όπως όλα τα τυχαία που συμβαίνουν στη ζωή, αρρώστησε κάποια τραγουδίστρια και δεν μπορούσε να έρθει, και λέω "εντάξει, μωρέ, θα πω εγώ τα τραγούδια". Τόσο απλά.

Μεγάλωσα στην Πάτρα, σε ένα πιο παλαιού τύπου περιβάλλον. Οι γονείς μου ήταν προστατευτικοί, αλλά μου έδιναν την ελευθερία να αποφασίζω μόνη μου για τον εαυτό μου. Δεν μου είπαν ποτέ "θα κάνεις αυτό" ή "θα κάνεις εκείνο". Ομως όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με το τραγούδι, υπήρξε αντίδραση. Μου έλεγαν "πού πας πήρα, αυτός ο χώρος έχει κυκλώματα". Και τους είπα ότι εγώ αυτό θέλω να κάνω και αυτό θα κάνω. Ομως δικό τους δημιούργημα ήταν το ότι εγώ μπορούσα να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου, ακόμα κι αν δεν συμφωνούσαν με αυτές. Ενα παιδί που έχει μάθει να είναι ταπωμένο δεν θα το έλεγε ποτέ αυτό. Θα έλεγε ότι οι γονείς του ξέρουν καλύτερα και θα κατέληγε να κάνει πράγματα που θα το έκαναν δυστυχισμένο», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved