Σίσσυ Χρηστίδου: Ο χειμώνας έφτασε και αυτά είναι τα outfits που επιλέγει να φοράει
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο χειμώνας έφτασε και αυτά είναι τα outfits που επιλέγει να φοράει

Το στυλ της Σίσσυς Χρηστίδου μας εντυπωσίασε! Όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για τις εμφανίσεις της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, είναι από τις γυναίκες που ακολουθούν πιστά τη μόδα και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γούστο της. Η όμορφη κοκκινομάλλα ενημερώνεται καθημερινά για τις νέες τάσεις και σε συνδυασμό με τις δικές της επιλογές δημιουργεί ένα τέλειο outfit.

Τα τελευταία χρόνια, την έχουμε δει να ντύνεται πιο απλά στην καθημερινότητά της και έχει υιοθετήσει ένα πιο casual ντύσιμο. Βέβαια, όταν πηγαίνει σε event και εκδηλώσεις, είναι πάντα λαμπερή και μαγνητίζει τα βλέμματα με τις στυλιστικές της προτιμήσεις.

Η ίδια προτιμά τις έντονες αποχρώσεις, τα πολύχρωμα και αέρινα φορέματα και σύνολα, ωστόσο φαίνεται πως έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα jean jackets.

Άλλωστε δεν έχει κρύψει ότι τα jeans είναι ένα από τα αγαπημένα της ρούχα, καθώς συνδυάζεται με τα πάντα και τα φοράει πάντα πάνω της, είτε σε φορέματά, είτε σε παντελόνι, είτε σε jackets.

H Σίσσυ Χρηστίδου μεγαλώνει και μετά από πολλούς πειραματισμούς στην εμφάνισή της, όπως έχει αναφέρει, έχει κατασταλάξει τι της αρέσει, βάζοντας κάτω πολλές 25άρες.

Δείτε παρακάτω τα outfits που έχει λατρέψει…

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Πλούταρχος: Ερμηνεύει το «αχ κορίτσι μου!» και το αφιερώνει στη γυναίκα του

Σοφία Παυλίδου: Η φωτό με το μελανιασμένο πόδι της: «Το σημάδι της ντροπής»

Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στον Άγγελο Λάτσιο! Έχει γενέθλια και... γίνεται 19 χρονών (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved