Ναταλία Γερμανού: «Ήταν άκομψο… μην το κάνουμε το πράγμα τόσο φτηνό και χαμηλό»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Ήταν άκομψο… μην το κάνουμε το πράγμα τόσο φτηνό και χαμηλό»

Την άποψη της σχετικά με το παρασκήνιο της πρώτης δημόσιας εμφάνισης του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» και όλα όσα δήλωσε ο Αντώνης Λιάρος, τα οποία διέψευσε ο Λάκης Λαζόπουλος, εξέφρασε η Ναταλία Γερμανού.

«Ήταν λίγο άκομψο θα μου επιτρέψετε να πω. Είναι ξεκάθαρο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης διδάσκει στη σχολή του Λάκη Λαζόπουλου, δε μπορεί να μην ήξερε λοιπόν ο κ. Λιάρος. Από τη στιγμή που είναι εκ των δασκάλων, πώς μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε “τη Δέσποινα είχαμε καλέσει και έφερε και τον Βασίλη μαζί να γίνει gossip”», είπε μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου (27-11) η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Ρε παιδιά μην το κάνουμε το πράγμα πια τόσο φτηνό και χαμηλό. Τους εκτιμούμε και τους δύο βεβαίως – φίλη μας η Δέσποινα Βανδή – αλλά ο Βασίλης καλείται στα εγκαίνια ως δάσκαλος. Ευτυχής η σύμπτωση και η χαρά που οι άνθρωποι είναι μαζί αυτή την εποχή και έτυχε να πάνε μαζί. Θα μπορούσαν να μην έχουν πάει μαζί ή να πάνε με διαφορά μίας ώρας… Το φτηνύναμε λίγο!»

Δες το σχετικό απόσπασμα

Θυμίζουμε τι είχε πει ο Αντώνης Λιάρος

«Βοήθησα στο στήσιμο αυτής της βραδιάς και φυσικά το talk of the town ήταν η εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη. Αυτό επισκίασε όλα τα υπόλοιπα αλλά ευτυχώς λειτούργησε θετικά για τον σκοπό της εκδήλωσης. Το ξέραμε ότι θα έρθουν. Το ξέραμε λίγες μέρες πριν όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόκληση. Βεβαίως με τους καλλιτέχνες πάντα κρατάς μια επιφύλαξη γιατί όταν σου λένε ένα «ναι»… Η πρόταση έγινε από όσο ξέρω στη Δέσποινα Βανδή η οποία είχε απαντήσει θετικά. Δε ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δε το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθει», είχε πει με τον Λάκη Λαζόπουλο με επιστολή του να ξεκαθαρίζει:

«Έκπληκτος διάβασα την δήλωση του κ. Λιάρου ο οποίος εργάζεται στο τμήμα δημοσιογραφίας του Ομίλου D group, στον οποίο ανήκει και η Τεχνών 100. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της σχολής Τεχνών 100 επειδή διδάσκει εδώ, επειδή είναι προσωπικός μου φίλος και επειδή εγώ ο ίδιος τον κάλεσα. Άλλωστε τις λίστες των καλεσμένων της σχολής τις επιμελήθηκα προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου. Καλεσμένη μου ήταν και η Δέσποινα Βανδή την οποία γνωρίζω και είναι φίλη μου πολλά χρόνια και προσωπικά γνώριζα και γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να έρθουν μαζί. Ο κ. Λιάρος προφανώς ήταν ανενημέρωτος, ήταν καθαρά θέμα της σχολής και των καλεσμένων της. Δεν είχε καμία γνώση, καμία δικαιοδοσία και ως εκ τούτου ανέφερε κάτι το οποίο δεν ισχύει. Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον Βασίλη που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω, γι’ αυτή την λάθος τοποθέτηση που έγινε εκ μέρους του κ. Λιάρου, νομίζω άθελά του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved