Κατέρρευσε η Χριστίνα Λαμπίρη! Η προσωπική εξομολόγηση που της έφερε δάκρυα συγκίνησης
Showbiz

Κατέρρευσε η Χριστίνα Λαμπίρη! Η προσωπική εξομολόγηση που της έφερε δάκρυα συγκίνησης

Λύγισε η Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέρθηκε στην κόρη της και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μεγαλώνοντας ένα παιδί μόνη της ενώ κατέρρευσε όταν μίλησε για την απώλεια των γονιών της.

«Η μαμά μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Ήταν πάντα εκεί. Είμαι ορφανή και από τους δυο γονείς μου. Μου λείπει η μαμά μου. Και οι δυο μου λείπουν πάρα πολύ. Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις σου λείπουν περισσότερο επειδή τώρα έχω τη δυνατότητα να σκέφτομαι και περισσότερο. Δε θα πω ότι τους μιλώ αλλά τους σκέφτομαι και θυμάμαι στιγμές», είπε.

Αναφερόμενη στον ερχομό της κόρης της σε μικρή ηλικία και αν ήταν δύσκολα, είπε:

«Δύσκολα πολύ γιατί ήδη είχε ανατραπεί η ζωή μου σε όλα τα επίπεδα. Ήμουν υποχρεωμένη να βγω σε αγορά εργασίας… Για μένα δεν υπήρχε επιλογή να κάτσω, ήταν μονόδρομος. Είχα ισχυρότατες κρίσεις πανικού όπως αυτές που είχα την τελευταία χρονιά της τηλεόρασης και για αυτό ολοκλήρωσα εκεί όλη αυτή την προσπάθεια.

Το ότι ήμουν διαζευγμένη με ένα παιδί δεν ήταν κάτι που χρησιμοποιήθηκε ποτέ από εμένα, ούτε συστηνόμουν έτσι, ούτε καν είχα πει “δε μπορώ να έρθω σήμερα γιατί είναι άρρωστο το παιδί μου” ή “δε μπορώ να μείνω παραπάνω ώρες γιατί πρέπει να γυρίσω στο παιδί μου”. Αντιθέτως, επειδή η δουλειά δεν έχει ωράριο, τι έκανα; Την έπαιρνα μαζί μου προκειμένου να τη βλέπω….», ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Διαβάστε επίσης

Λαμπίρη: «Την τελευταία χρονιά μου στην τηλεόραση έπαθα κρίσεις πανικού γι' αυτό κι έφυγα…»

Χριστίνα Λαμπίρη: Η ζωή στην Πάτρα και η λατρεία για τον εγγονό της

Χριστίνα Λαμπίρη: Βάφτισε τον εγγονό της - Οι πρώτες δηλώσεις και φώτο από το μυστήριο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved