Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αγκαλιά με την υπέροχη οικογένειά της!
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αγκαλιά με την υπέροχη οικογένειά της!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο σύζυγός της, Φώτης Μπενάρντο, είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz και δεν διστάζουν να το δείξουν σε οποιαδήποτε στιγμή τους. 

Η ηθοποιός είναι αρκετά αγαπητή από το κοινό και εκείνη πολύ ευτυχισμένη, καθώς πέρα από την όμορφη πορεία των επαγγελματικών της σχεδίων, εκείνη έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τον σύζυγό της και τις δυο κόρες τους.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση τα social media της, όχι μόνο για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το που την συναντούμε επαγγελματικά, αλλά μποράζεται μαζί μας όμορφες οικογενειακές στιγμές από την καθημερινότητα της με τον άντρα της, Φώτη Μπενάρντο και τις δυο πανέμορφες κόρες της.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σπίτι της, δέιχνοντας τον Φώτη με τα κορίτσια να στολίζουν, γεμάτοι χαρά, το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εκείνος είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, αφού τον είδαμε να παίρνει αγκαλιά τις κόρες του και να τοποθετούν μαζί το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου χρησιμοποίησε τη λεζάντα "My Xmas" στο σχετικό ποστ που ανέβασε και απεικονίζει την απόλυτα χαρούμενη διάθεση που έχει η οικογένειά της, για να υποδεχτεί τις χριστουγεννιάτικες μέρες του χρόνου. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τη σχετική δημοσίευσή της:

Διαβάστε επίσης:

Αναστασοπούλου για Σερβετάλη: Είναι πάρα πολύ άδικο να γίνεται κοινωνικός διαχωρισμός (Video)

MadWalk 2021: Στα παρασκήνια του λαμπερού σόου! Όσα θέλεις να δεις από τα backstage! (videos+photos)

Συγκλονίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου χτύπησε τον θυρεοειδή και τα μαλλιά μου δεν το άντεξαν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved