Καταπέλτης για τον Φιλιππίδη: «Έπαρση και συνεχή ουρλιαχτά δημιουργούσαν ένα αρρωστημένο κλίμα»
Showbiz

Καταπέλτης για τον Φιλιππίδη: «Έπαρση και συνεχή ουρλιαχτά δημιουργούσαν ένα αρρωστημένο κλίμα»

Νέες δηλώσεις κατά του Πέτρου Φιλιππίδη! Ο λόγος για τον Χρήστο Συριώτη, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συνεργασία του στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, ήταν "καταπέλτης".

Ο ηθοποιός περιέγραψε τη συνεργασία τους λέγοντας ανάμεσα σε άλλα πως:

«Βίωσα κάτι απάνθρωπο με τον Φιλιππίδη όταν συνεργαζόμασταν την περίοδο που είχα καρκίνο».

«Δεν θα ξαναδούλευα με τίποτα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αλαζονεία, έπαρση και συνεχή ουρλιαχτά δημιουργούσαν ένα αρρωστημένο κλίμα στην παράσταση. Είμαστε μάρτυρες κακοποιητικών συμπεριφορών από εκείνον και κάναμε επίσημη καταγγελία στη ΣΕΗ. Η έπαρση και η αλαζονεία οδήγησαν σε αυτή τη συμπεριφορά. Η επαρση οδηγούσε σε αυτές χυδαίες συμπεριφορές. », ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη συνέχισε λέγοντας: «Δεν ήταν μόνο χειριστικός στη δουλειά ήταν και στην καθημερινότητά του. Μπορεί να ξυπνούσε στραβά και να ξέσπαγε πάνω μας. Βίωσα κάτι απάνθρωπο με τον Φιλιππίδη όταν συνεργαζόμασταν την περίοδο που είχα καρκίνο. Ήταν δύσκολο για όλους μας να δουλεύουμε μαζί του, το κλίμα ήταν αρρωστημένο. Δεν θέλαμε να φτάσουμε στην Επίδαυρο για να μην παίξουμε μαζί του, μας εξευτέλιζε συστηματικά», αποκάλυψε ο ηθοποιός

Διαβάστε επίσης

Χείμαρρος ο Συριώτης για τον Φιλιππίδη: «Ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες, είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει»

Σοκάρει η εξομολόγησή του: «Έφτασα πάρα πολύ κοντά στο θάνατο. Έκανα 60 χημειοθεραπείες...»

Χρήστος Συριώτης: «Έλιωνα στις θεραπείες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved