Κακλέας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αντικατάσταση του Σερβετάλη: Ήταν δική μου επιλογή ο Σταματάκης
Showbiz

Κακλέας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αντικατάσταση του Σερβετάλη: Ήταν δική μου επιλογή ο Σταματάκης

Τις πρώτες του δηλώσεις για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση Ρινόκερος αλλά και για την αντικατάσταση του ηθοποιού, έκανε ο Γιάννης Κακλέας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας (29-11).

«Σώθηκε η παράσταση. Ήταν δική μου επιλογή ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Ήμασταν και στον Ορέστη παρέα. Η παράσταση θα ανέβει 16 Δεκεμβρίου και θα είναι όλα καλά. Τον Άρη Σερβετάλη εγώ τον πρότεινα. Για να προτείνεις έναν ηθοποιό, σαν σκηνοθέτης, ξέρεις πως θα το φέρει εις πέρας. Οπότε είμαι σίγουρος πως ο Αιμιλιανός θα είναι σωστός.

Είμαστε χαρούμενοι που δε θα κατέβει η παράσταση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας. Τα θέατρα πρέπει να μείνουν ανοιχτά. Θα παίζουμε μόνο για εμβολιασμένους. Ο Άρης το είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει.

Είναι ένα δικό μου παιδί. Τον ξέρω από 20 χρονών. Πήρε αυτή την απόφαση και μας το ανακοίνωσε. Θα μπορούσε να είχε μείνει να κάνουμε κάποιες πρόβες μαζί. Αλλά οι αξίες του δεν του το επέτρεψαν. Οπότε το αποδεχτήκαμε και συνεχίζουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Ουδείς αναντικατάστατος», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Σταματάκης: Αντικαθιστά τον Σερβετάλη και αυτή είναι η πρώτη φωτό από τις πρόβες για τον Ρινόκερο

Σερβετάλης: Η ανακοίνωση της παραγωγής και ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής που θα τον αντικαταστήσει

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Σερβετάλη στην παράσταση Ρινόκερος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved