Κωνσταντίνος Κάππας: «Πάντα διεκδικούσα αν ήθελα κάτι πολύ»
Showbiz

Κωνσταντίνος Κάππας: «Πάντα διεκδικούσα αν ήθελα κάτι πολύ»

Ο Κωνσταντίνος Κάππας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Θεός της σφαγής» στο Θέατρο Αθηνά, ξεκίνησε με σπουδές στη γυμναστική ακαδημία αλλά η υποκριτική τον κέρδισε.

O ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε τι θα άλλαζε και τι θα άφηνε ίδιο αν γυρνούσε το χρόνο πίσω, αλλά και τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή του.

Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω, τι θα άλλαζες και τι θα άφηνες ίδιο;

Σίγουρα θα ήθελα από μικρός να είχα φύγει και να ζούσα ένα διάστημα στο εξωτερικό. Αλλά μετά να επέστρεφα στην Ελλάδα. Οφείλω να ομολογήσω ότι ακόμη και οι αναποδιές στη ζωή μου λειτούργησαν θετικά στην πορεία μου. Δεν θα άλλαζα ούτε τα άσχημα που συνέβησαν, ούτε τον τρόπο που τα χειρίστηκα. Γιατί αυτός ο τρόπος με έφερε εδώ που είμαι σήμερα. Αυτό που θα άλλαζα είναι να ήξερα μέχρι τα 22 μου, τρεις ξένες γλώσσες γιατί κατάλαβα πόσο πολύτιμες είναι και παράλληλα να ταξίδευα σε άλλους κόσμους, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες και επικοινωνώντας με ανθρώπους.

Πόσο εύκολο είναι στον δικό σας χώρο, που θεωρείται ανταγωνιστικός, να συνάψεις δυνατές σχέσεις (είτε φιλικές, είτε ερωτικές);

Είναι ένας ανταγωνιστικός χώρος και ένα πολύ φιλόδοξο επάγγελμα. Ωστόσο μπορούν να αναπτυχθούν δυνατές σχέσεις κάθε είδους. Ο ηθοποιός είναι όπως ένα παιδί. Εμπεριέχει μέσα του ένα μεγαλείο. Όταν πάει σε μια παράσταση, ακόμη και να αντιπαθεί κάποιον άνθρωπο, βλέποντας τον να λάμπει πάνω στη σκηνή, θα συγκινηθεί και θα τον αγαπήσει. Οι σχέσεις που αναπτύσσονται μέσα στο θέατρο είναι πολύ δυνατές. Μπορεί να εξαφανίζονται όταν τελειώνει μία συνεργασία, αλλά η επαφή και η σχέση πάντα υπάρχει. Ωστόσο υφίστανται και οι άνθρωποι με έμφυτη κακία ή εμμονή όπως και σε κάθε δουλειά πιστεύω. Οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι με πολύ χιούμορ, γλυκύτητα και έντονο αυτοσαρκασμό. Οπότε μέσα σε αυτά τα πλαίσια πολλές φορές δικαιολογούνται και κάποιες παρατυπίες.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου; Έφτασες ποτέ να κάνεις κάτι «μεγάλο» για έναν έρωτά σου;

Πιστεύω πολύ στον έρωτα ναι. Από μικρό παιδί λάτρευα και λατρεύω τις γυναίκες. Πάντα διεκδικούσα αν ήθελα κάτι πολύ. Έχω κάνει διάφορα πράγματα που στην αρχή είχα εκπλαγεί ακόμη κι εγώ ο ίδιος με τον εαυτό μου.

Νιώθεις «χορτασμένος» σαν ηθοποιός;

Είμαι αρκετά χορτασμένος, αλλά το θέατρο είναι κάτι που σε κάνει αχόρταγο. Όσο παίζεις, τόσο θέλεις κι άλλο. Δεν έχω όνειρο να υποδυθώ συγκεκριμένους ρόλους. Δοκιμάζω και δύσκολα πράγματα κι αυτό είναι μία ωραία πρόκληση για το επάγγελμά μου. Όταν είσαι εθισμένος με τη δουλειά σου και την αγαπάς, θέλεις συνέχεια να εξελίσσεσαι. Σίγουρα θέλω να κάνω μικρά διαλείμματα, παίρνοντας μικρές ανάσες απ’ όσα έχω κάνει αλλά για μένα το θέατρο λειτουργεί και σαν ξεκούραση, όταν υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες. Όπως τώρα στον «Θεό της Σφαγής». Είναι κάτι τόσο όμορφο και δημιουργικό και περνάμε τόσο καλά με τους φίλους μας στη σκηνή, που για μένα είναι σαν διακοπές.

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Θέατρο Αθηνά: Η αριστουργηματική παράσταση «Ο Θεός της Σφαγής» και... πολλοί λόγοι για να τη δείτε!

Ο Κωνσταντίνος Κάππας στο gossip-tv: «Όταν ήμουν σε μικρότερη ηλικία δεχόμουν λεκτική βία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved