Αρετή Λις: Θετική στον κορονοϊό η νικήτρια του «My style Rocks» - Όλα όσα είπε on air στη Μαλέσκου
Showbiz

Αρετή Λις: Θετική στον κορονοϊό η νικήτρια του «My style Rocks» - Όλα όσα είπε on air στη Μαλέσκου

Η Αρετή Λις, νικήτρια του «My style rocks» μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα συμπτώματα  που την ταλαιπωρούν. 

Θετική στον κορονοϊό είναι η νικήτρια του «My style rocks 3» Αρετή Λις.

Η ίδια το αποκάλυψε σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it» και αναφέρθηκε στο πώς μπορεί να το κόλλησε, στην κατάσταση της υγείας αλλά και στα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν.

Συγκεκριμένα η Αρετή Λις είπε χαρακτηριστικά:«Το πέρασα λίγο δύσκολα τις τρεις πρώτες ημέρες, αλλά τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για αυτό βγήκα και το τηλέφωνο. Τα πρώτα συμπτώματα ήταν ο πονόλαιμος και άρχισα να χάνω εντελώς την γεύση μου. Από εκεί κατάλαβα ότι χρειάζεται να κάνω τεστ. Πήγα στο φαρμακείο και μου είπαν ότι ήταν θετικό. Δεν το πίστευα, γιατί είχα κάνει τις δύο πρώτες δόσεις και πρόσεχα πάρα πολύ».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχω ιδέα πως κόλλησα. Μπορεί να ήρθα σε επαφή με κάποιο κρούσμα χωρίς να το ήξερα. Πρέπει να το κόλλησα πριν 4-5 ημέρες σε νυχτερινή μου έξοδο, γιατί κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν ήρθα σε επαφή με άλλον κόσμο. Το πιο δύσκολο που αντιμετώπισα ήταν ο πυρετός και οι πόνοι στους μυς».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε επίσης:

My style rocks: Θυμάσαι την Αρετή Λις; Η απίθανη εμφάνιση στη Γλυφάδα και το παλτό που εντυπωσίασε

Διονύσης Αλέρτας: Έγινε μπαμπάς και μόλις ανέβασε την πρώτη φωτό του γιου του

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος έδωσε spoiler και η Ελένη ταράχτηκε: «Θα σκάσει μια βόμβα…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved