Μικρούτσικος: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του
Showbiz

Μικρούτσικος: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιστρέφει την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ανήμερα της ονομαστικής του εορτής!

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (30-11) ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε με την υγεία του.

Χαρούμενος που κατάφερε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως από Δευτέρα επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής.

«Είμαι πολύ καλά, περιμένω να κάνω την αναμνηστική τρίτη δόση και θα επιστρέψω πάνοπλος. Τη Δευτέρα φαντάζομαι θα είμαι εκεί. Θα χαρώ πολύ να σας δω από κοντά. Είμαι πραγματικά ανανεωμένος και έτοιμος να επιστρέψω», είπε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρεις μήνες, στα τέλη του καλοκαιριού όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στον Ευαγγελισμό με προβλήματα στον προστάτη.

Χρειάστηκε να χειρουργηθεί και το χειρουργείο πήγε πολύ καλά. Στο μεταξύ όμως άρχισε να παρουσιάζει κάποια προβλήματα με το αναπνευστικό του και ξαναβρέθηκε στο νοσοκομείο. Και πάλι όμως σημείωσε βελτίωση η υγεία του και οι γιατροί σκόπευαν να του δώσουν εξιτήριο. Μόνο που άρχισε να μη νιώθει καλά και οι γιατροί, ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν πως είχε υγρό στους πνεύμονές του λόγω ενός μικροβίου. Έτσι, έκριναν σωστό να τον διασωληνώσουν και να τον οδηγήσουν στην εντατική όπου και βρίσκεται σε καταστολή.

Όλο αυτό το διάστημα όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της εκπομπής μιλούσαν τόσο με τον ίδιο όσο και με τη σύντροφό του Έλενα η οποία δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, όπως και ο γιος του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved