Αποκλειστικό backstage από το γύρισμα του τραγουδιού Ζω τη ζωή-Μια αγκαλιά με τα παιδιά η Ασλανίδου
Showbiz

Αποκλειστικό backstage από το γύρισμα του τραγουδιού Ζω τη ζωή-Μια αγκαλιά με τα παιδιά η Ασλανίδου

Μια αγκαλιά με τα παιδιά έγινε η Μελίνα Ασλανίδου στο νέο της τραγούδι «Ζω τη Ζωή», ένα τραγούδι που μιλά απευθείας στην καρδιά όλων.

Το τραγούδι «Ζω Τη Ζωή» δημιουργήθηκε για τους σκοπούς της καμπάνιας «Ζω Τη Ζωή Με Ένα Τραγούδι», που υλοποιείται από την Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) σε συνεργασία με την Panik Records και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.).

Σε αυτό της το νέο εγχείρημα, η Π.Ε.Α.Ν.Δ. είχε την τιμή και τη χαρά να συνεργαστεί με τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία της Ελλάδας Panik Records, το γνωστό για την προσφορά του προς τα παιδιά μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, την εκπληκτική ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου και το στιχουργό μεγάλων επιτυχιών, Θάνο Παπανικολάου, οι οποίοι αποδέχθηκαν αμέσως την πρόσκληση της Π.Ε.Α.Ν.Δ. και αγκάλιασαν τη σημαντική αυτή προσπάθεια, «συμμαχώντας» με τη δημιουργία ενός τραγουδιού που γράφτηκε αφιλοκερδώς ειδικά για το σκοπό αυτό. Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες μετέτρεψαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο σε τραγούδι όλα εκείνα που περικλείονται στο όραμα της Π.Ε.Α.Ν.Δ.: Πιστεύω, Ελπίζω, Αγωνίζομαι, Νικάω το Διαβήτη.

Το τραγούδι, μετά την κυκλοφορία του στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη, θα συμπεριληφθεί στη νέα δισκογραφική δουλειά της κ. Μελίνας Ασλανίδου, η οποία θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2021.

«Ακούμε το τραγούδι και στηρίζουμε όλοι την έρευνα για το σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 με μια συμβολική δωρεά στο www.peand.gr», δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr η Πρόεδρος.

Τα έσοδα από το τραγούδι θα δοθούν από την Panik Records για τη χρηματοδότηση ενός ερευνητικού προγράμματος για τη νόσο, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί από την Π.Ε.Α.Ν.Δ. στους αρμόδιους φορείς και θα εστιάζει στη διάγνωση, την πρόληψη, τη φαρμακολογία (νέες τεχνικές ινσουλινοθεραπείας), τη γενετική, την επιδημιολογία, την θεραπευτική αντιμετώπιση και τις επιπλοκές (πρόληψη, μηχανισμοί, επιδημιολογικά δεδομένα) της.

Τόσο το τραγούδι, όσο και το ερευνητικό πρόγραμμα, παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο «Σεράφειο» του δήμου Αθηναίων, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, όπου όλοι οι συντελεστές της καμπάνιας μίλησαν για τον σπουδαίο σκοπό της.

Δες ένα αποκλειστικό απόσπασμα με τη Μελίνα Αλσανίδου να τραγουδά αγκαλιά με τα παιδιά.

Το γύρισμα του βίντεο κλιπ έγινε μέσα σε ένα άκρως φιλικό και συγκινητικό κλίμα με την τραγουδίστρια να γίνεται «ένα» με τα παιδιά που πρωταγωνιστούν σε αυτό.

Δες αποκλειστικές φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved