Σαρμπέλ: Η ηλικία, η Eurovision, η ζωή στο Λονδίνο και η εμφάνισή του στο J2US
Showbiz

Σαρμπέλ: Η ηλικία, η Eurovision, η ζωή στο Λονδίνο και η εμφάνισή του στο J2US

Ο Σαρμπέλ εμφανίστηκε στη πλατό του J2US ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια από την συμμετοχή του στην Eurovision.

Είναι αδύνατον να ξεχάσει κανείς τα τραγούδια «Σε πήρα σοβαρά», «Σοκολάτα» και «Yassou Maria» του Σαρμπέλ. Ο τραγουδιστής με καταγωγή από τον Λίβανο και την Κύπρο, είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και είχε γίνει γρήγορα γνωστός στο ευρύ κοινό.

Είχε ξεχωρίσει για την ομορφιά του αλλά και για την χροιά του. Αρκετές ήταν άλλωστε και οι γυναίκες που «έλιωναν» για εκείνον και τον στήριζαν σε κάθε του βήμα.

Ηλικία

Ο Σαρμπέλ γεννήθηκε στο Σάουθγκεϊτ του Λονδίνου στις 14 Μαΐου 1981 και είναι 40 ετών. Ο πατέρας του είναι Κύπριος και μουσικός και η μητέρα του είναι Λιβανέζα και δικηγόρος. Το πλήρες όνομά του είναι Σαρμπέλ Μιχαήλ Μαρωνίτης.

Να κάτι που γνωρίζουν ελάχιστοι για το όνομά του...

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό τραγούδι τον Ιούλιο του 2004, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο του CD single, με γενικό τίτλο «Σε πήρα σοβαρά».

Η Eurovision

Κι ενώ ο Σαρμπέλ ακολουθούσε μια πετυχημένη καριέρα στο χώρο του τραγουδιού, το 2007 ήρθε η στιγμή να λάμψει στη σκηνή της Eurovision στη Hartwall Areena του Ελσίνκι και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Ο τραγουδιστής είχε πάρει την έβδομη θέση με 139 βαθμούς στον τελικό.

Το τραγούδι «Yassou Maria» είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις σε ολόκληρο τον διαγωνισμό και είναι από τα κομμάτια που δεν μπορείς να ξεχάσεις. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τραγουδιέται μέχρι και σήμερα.

Η ζωή στο Λονδίνο

Μετά το τέλος του διαγωνισμού ο Σαρμπέλ πήρε την μεγάλη απόφαση να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να πάρει τις αποστάσεις του από την επικαιρότητα.

Έτσι το 2008 έβαλε τα ρούχα του σε μία βαλίτσα και άφησε την Ελλάδα μετακομίζοντας στο Λονδίνο. Εκεί συνέχισε να ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη που είναι η μουσική.

Λίγο καιρό αργότερα ο τραγουδιστής επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη για να παντρευτεί με την εκλεκτή της καρδιάς του Ελπίδα Τούμα.

Η εμφάνισή στο J2US

Ο Σαρμπέλ 14 χρόνια μετά την Eurovision ανέβηκε στη σκηνή του J2US και τραγούδησε όλες τις επιτυχίες του, ενώ παρουσίασε και το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μου 'χεις πάρει το μυαλό» ξεσηκώνοντας κοινό και τηλεθεατές.

Στη συνέχεια, μίλησε με τον Νίκο Κοκλώνη για τη νέα του ζωή υπενθυμίζοντας πως μαζί με την σύζυγό του ζουν μεταξύ Λονδίνου και Ντουμπάι. Ο ίδιος επίσης αποκάλυψε πως ασχολείται με διάφορες επιχειρήσεις ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει στη Ελλάδα καθώς έχει ήδη κυκλοφορήσει το τραγούδι που ερμήνευσε και στη σκηνή του show.

Διαβάστε επίσης:

Σόμμερ - Παπαδάκη: Η γνωριμία, η συγκατοίκηση λόγω καραντίνας, ο γάμος και ο ερχομός του γιου τους

Μπέττυ και της Ματθίλδη Μαγγίρα: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας τους

Καίτη Γκρέυ: Θρήνος. Πέθανε ο γιος της και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved