Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Δεν μου έχει συμβεί να μετανιώσω για κάποια δουλειά που έχω συμμετάσχει»
Showbiz

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Δεν μου έχει συμβεί να μετανιώσω για κάποια δουλειά που έχω συμμετάσχει»

Έχουμε αγαπήσει τον Βασίλη Χαλακατεβάκη μέσα από τους ρόλους του σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, αλλά και στο θέατρο.

Φέτος τον παρακολουθούμε μέσα από τη σειρά «Σ'αγαπάω μεν αλλά».

-«Σ’ αγαπάω μεν αλλά», η σειρά που σας απολαμβάνουμε φέτος. Πώς νιώθετε γι’ αυτή τη δουλειά;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί συνεργάζομαι και με νέα παιδιά για πρώτη φορά, τα οποία έχουν πολύ ταλέντο και μεγάλη αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, αλλά και με φίλους που είχα συνεργαστεί παλαιότερα, όπως είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αλλά και η Χριστίνα Τσάφου, που την γνωρίζω τουλάχιστον σαράντα χρόνια. Με τη Μαρία Λάφη, η οποία σκηνοθετεί τη σειρά, ήθελα επίσης πολύ να δουλέψω ξανά μαζί της, οπότε υπάρχει μια ομάδα που μου δημιουργεί ασφάλεια και γαλήνη. Το σημαντικότερο βέβαια, είναι ότι υπάρχει μια υποστήριξη από τη μεριά της παραγωγής σε όλα τα επίπεδα.

-Δύο δύσκολα χρόνια για όλους, αλλά και για τον καλλιτεχνικό χώρο, λόγω της πανδημίας. Πώς το βιώσατε;

Το βίωσα όπως όλος ο κόσμος, με μεγάλη αγωνία και ανασφάλεια. Αν και για να λέμε την αλήθεια, εγώ δεν είχα και μεγάλο θέμα, καθώς ήμουν στο «Καφέ της Χαράς». Σε ένα γενικότερο πλαίσιο όμως, δεν μπορούμε να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και πραγματικά ο κλάδος πλήγηκε από μεγάλη ανασφάλεια. Πολλοί φίλοι και συνεργάτες χρόνων υποφέρανε κυριολεκτικά. Με τη σύζυγό μου, Δέσποινα Μαραγκουδάκη, παράλληλα έχουμε μια εταιρεία όπου διοργανώνουμε καλοκαιρινές περιοδείες και τον χειμώνα εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα και παραστάσεις για παιδιά, οπότε έχω και από εκεί μια ασφάλεια. Δυστυχώς δεν έχει τελειώσει αυτό το πράγμα με την πανδημία. Επιμένω και λέω, όσο δεν πάμε να εμβολιαστούμε, αυτό θα συνεχίζεται. Είναι βασανιστικό, αλλά το έχω πάρει απόφαση.

-«Καφέ της Χαράς», μια σειρά που αγαπήθηκε και αγαπιέται πολύ! Πώς περάσατε στο remake της; Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα;

Ήταν πραγματικά σαν να μην πέρασε μια μέρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρασαν δεκαπέντε χρόνια. Ήταν μεγάλη η χαρά που ξαναβρεθήκαμε και η συνέχεια που δόθηκε σε όλες τις ιστορίες ήταν πολύ ωραία. Μακάρι να μπορούσαν κι άλλες σειρές να αναβιώσουν και να υπάρχει τόση αγάπη. Ήταν ένα δώρο Θεού.

-Σας «φοβίζει» το γεγονός του να σας συνδυάζουν με έναν συγκεκριμένο ρόλο;

Είναι στο χέρι σου να μπορείς να πας παρακάτω, από εκεί και πέρα, όταν κάνεις μια δουλειά, πάντα υπάρχει αυτό το ρίσκο. Δεν μπορείς να το αποφύγεις, είναι κάτι που θα το βρεις μπροστά σου. Το ότι σε συνδυάζουν με κάτι που έχεις παίξει, σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι πολύ πετυχημένο. Οπότε το καλό και το κακό πάνε μαζί.

-Υπάρχει κάποια δουλειά που να έχετε κάνει καθαρά για οικονομικούς λόγους;

Αυτή τη δουλειά έτσι κι αλλιώς την κάνουμε για οικονομικούς λόγους, την τηλεόραση τουλάχιστον. Φυσικά αγαπάμε αυτή τη δουλειά, αλλά είναι και βιοποριστικοί οι λόγοι. Δεν μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα να μετανιώσω για κάποια δουλειά που έχω συμμετάσχει. Νομίζω ότι έχω κάνει καλές επιλογές, είτε έκαναν μεγάλη επιτυχία, είτε όχι.

-Θεατρικά θα σας δούμε κάπου φέτος;

Όχι, γιατί και λόγω των συνθηκών δεν ήθελα να το ρισκάρω, αλλά και γιατί έχω μικρό παιδί, δεν ήθελα να λείπω όλη μέρα από το σπίτι.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Θα λιώσεις! Δες τον 63χρονο ηθοποιό να κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του!

Χαλακατεβάκης: Σε ένα γύρισμα με πήραν και μου είπαν πως ο πατέρας μου έφυγε από την ζωή (Video)

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η 1η βόλτα με την μπέμπα του στην θάλασσα (vid)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved