Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Αγαπάω τα πάντα στη γυναίκα μου»
Showbiz

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Αγαπάω τα πάντα στη γυναίκα μου»

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, πριν από λίγους μήνες έγινε μπαμπάς.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του και για τη γνωριμία με τη σύζυγό του.

-Με τη σύζυγό σας πώς γνωριστήκατε; Καταλάβατε αμέσως ότι θα είναι η γυναίκα της ζωής σας;

Όχι, δεν το κατάλαβα. Αυτά τα φέρνει η ζωή. Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση, αναπτύχθηκε μια όμορφη σχέση, η οποία εξελίχθηκε σε γάμο και οικογένεια. Συνεχίζουμε πολύ όμορφα μαζί. Είναι μια υγιέστατη σχέση χωρίς προβλήματα και τσακωμούς. Αγαπάω τα πάντα στη γυναίκα μου. Περνάμε καλά μαζί, γυρίζουμε όλο τον κόσμο και έχουμε μια όμορφη ηρεμία.

-Φρέσκος μπαμπάς, πώς είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής σας;

Αυτός να σου πω ότι είναι ένας ρόλος που τον παίζω για περίπου τριάντα χρόνια στο θέατρο και την τηλεόραση και τον είχα αγαπήσει πολύ. Ήθελα πολύ να τον ζήσω και στην πραγματικότητα. Ήθελα πολύ να γίνω πατέρας. Πολλά είναι όπως τα φανταζόμουν, αλλά υπάρχουν κι άλλα που δεν τα περίμενα, όπως το να κοιτάς στα μάτια ένα μικρό ανθρωπάκι και να λιώνεις. Είναι φοβερό να κάθεσαι πάνω από την κούνια και να το χαζεύεις για ώρες. Ασχολούμαι με όλα σε ό,τι αφορά το παιδί. Είμαι πολυεργαλείο. Νομίζω ότι θα γίνει ένας άνθρωπος με πολύ όμορφα ενδιαφέροντα. Φαίνεται ήδη, είναι πολύ καλό μωρό. Με γέμισε αγάπη. Το παιδί μου, μου έδωσε κίνητρο και ενδιαφέρον στη ζωή μου.

-Μια νέα ζωή ήρθε στον κόσμο και μια άλλη έφυγε, η μητέρα σας. Σας πληγώνει που δεν πρόλαβε να γνωρίσει το εγγόνι;

Αυτό που δεν με πληγώνει είναι το ότι η μητέρα μου είχε φτάσει στην ηλικία των 90 ετών. Τα τελευταία χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, οπότε νομίζω ήταν και λίγο λυτρωτικό για εκείνη. Βέβαια με πικραίνει που δεν πρόλαβε να δει το μωρό, γιατί ξέρω ότι θα της έδινε τεράστια χαρά. Είχε μάθει ότι είμαστε σε αυτή τη διαδικασία και κάπου είχε χαρεί πολύ. Είναι σαν να έφυγε για να έρθει το παιδί. Σαν μου έκανε τόπο για να έρθει η νέα ζωή. Ήθελε να με απελευθερώσει από την αγωνία, που τραβούσα μαζί της καθώς ήμουν πολύ κοντά της. Το έμαθα λίγο πριν παίξω την τελευταία σκηνή στο «Καφέ της Χαράς», ετοιμαζόμουν να πω την ατάκα «πού είναι η νύφη να έρθει να της τραγουδήσω» και μου έστειλε μήνυμα ο αδερφός μου ότι η μαμά μας «έφυγε». Σταματήσαμε το γύρισμα για δέκα λεπτά, είπα την τελευταία ατάκα και έφυγα.

-Έχετε περάσει και εσείς στο παρελθόν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το βγήκατε νικητής. Τι σας άφησε όλο αυτό στην ψυχή σας;

Το αντιμετώπισα με όση ψυχραιμία μπορούσα. Το μόνο πράγμα που προτείνω σε κάθε άνθρωπο αυτή τη στιγμή, είναι να κάνει προληπτικούς ελέγχους για να μην αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετώπισα εγώ. Να φανταστείς, εγώ είχα πάει δύο χρόνια πριν να κάνω έναν έλεγχο, αλλά δεν φαντάστηκαν οι γιατροί ότι ήταν κάτι σοβαρό και δεν μου έδωσαν να κάνω την εξέταση που έπρεπε να κάνω. Το αποτέλεσμα ήταν πως μου είπαν ότι αν είχα κάνει τη συγκεκριμένη εξέταση, δεν θα είχα περάσει όλη αυτή την περιπέτεια. Τώρα που έχουν περάσει δώδεκα χρόνια, συνέχεια ελέγχομαι, γιατί δεν ξέρω πού θα τον συναντήσω. Ωστόσο προχωράω μπροστά μόνο με αισιοδοξία.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Θα λιώσεις! Δες τον 63χρονο ηθοποιό να κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του!

Χαλακατεβάκης: Σε ένα γύρισμα με πήραν και μου είπαν πως ο πατέρας μου έφυγε από την ζωή (Video)

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η 1η βόλτα με την μπέμπα του στην θάλασσα (vid)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved