Τι έπαθαν οι τράπερς και διαγράφουν τις φωτό τους από το Instagram; Μετά τον Kanye West και ο Snik
Showbiz

Τι έπαθαν οι τράπερς και διαγράφουν τις φωτό τους από το Instagram; Μετά τον Kanye West και ο Snik

Ο Snik θέλησε να βάλει τέλος στην παλιά του ζωή διαγράφοντας τις φωτογραφίες του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Snik έχει πολυσυζητηθεί για τα τραγούδια του αλλά και για την έντονη προσωπικότητά του. Ο ράπερ χώρισε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενεπλάκη σε μια επεισοδιακή εκδήλωση που κατέληξε σε πρόστιμα και συλλήψεις και λίγο καιρό πριν ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά.

Ύστερα από όλα αυτά ο Snik αποφάσισε να «μηδενίσει» το προφίλ του στο Instagram από το παρελθόν του.

Όπως θα δείτε και στον προσωπικό του λογαριασμό παρότι που ακολουθείται από 383 χιλιάδες, διαθέτει πλέον μόνο μία φωτογραφία.

Πρόκειται για μια φωτογραφία του, την οποία δημοσίευσε πριν από δύο ημέρες και σε αυτή ο ράπερ σχηματίζει το γράμμα Άλφα με τα δάχτυλα των χεριών του.

Να θυμίσουμε πως την περασμένη Δευτέρα, ο λογαριασμός του Αμερικανού ράπερ και επιχειρηματία, Κάνιε Γουέστ, έμεινε εντελώς «άδειος» και η φωτογραφία προφίλ είναι ένας μαύρος κύκλος. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Πρώτη φορά έκανε εκκαθάριση στο Instagram το 2016 και έκτοτε έχει διαγράψει το περιεχόμενο του λογαριασμού του πολλές φορές.

Λέτε να υπάρχει κάποιο κίνημα και όλοι οι τράπερς να διαγράφουν τις φωτογραφίες τους από το Instagram;

Να σας θυμίσουμε επίσης πως στα εγκαίνια νέας καφετέριας στον Βόλο, έγινε το αδιαχώρητο μετά από την εμφάνιση του Snik για 10 μόνο λεπτά, χωρίς φυσικά να τηρείται κανένα μέτρο και καμία απόσταση μεταξύ των θεατών.

Τα εγκαίνια της καφετέριας κατέληξαν με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, δεδομένου ότι ακολούθησε χρηματικό πρόστιμο, συλλήψεις και λουκέτο 7 ημερών για την επιχείρηση. Όπως μεταδίδει το magnesianews, o ράπερ εκλήθη από κατάστημα στο κέντρο της πόλης. Η παρουσία του όμως, έγινε γνωστή, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο μαγαζί πολλοί νεαροί φαν του, προκαλώντας συνωστισμό. Ο κόσμος ήταν τόσο πολύς, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ξεπέρασε τα 500 άτομα, δίχως να υπάρχει μέριμνα για την τήρηση των μέτρων.

Διαβάστε επίσης:

Σταρ Ελλάς 2021: «Με έκοψαν από τα Μις Κόσμος γιατί δεν έχω κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου»

Σόμμερ - Παπαδάκη: Η γνωριμία, η συγκατοίκηση λόγω καραντίνας, ο γάμος και ο ερχομός του γιου τους

Μπέττυ και Ματθίλδη Μαγγίρα: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved