Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μίλησε πρώτη φορά για τον νέο σύντροφό της και τη γνωριμία τους! (video)
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μίλησε πρώτη φορά για τον νέο σύντροφό της και τη γνωριμία τους! (video)

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη μετά από καιρό και είχε πολλά να πει!

Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και έδειχνε άκρως ανανεωμένη. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της με τους οποίους, όπως είπε, συνεχίζει να διατηρεί άψογες σχέσεις.

«Έχω πολύ καλή σχέση με τους πρώην συντρόφους μου, στην αρχή υπάρχει μία πικρία αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους ήμουν μαζί είχαν ένα επίπεδο, υπήρχε πολιτισμός στην σχέση. Οι αγάπη μου με όλους ήταν μεγάλη… αυτό το απόθεμα μένει και μετά. Δεν γίνεται αυτό τον άνθρωπο να τον απορρίψεις τελείως. Έχουμε μία ουσιαστική φιλία με όλους, μάλιστα με παίρνουν τηλέφωνο αν χρειαστούν κάτι... Δεν είμαστε αποκομμένοι» είπε η ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε για τον νέο της σύντροφο Κυριάκο Σκούρα, η ίδια αποκάλυψε το πώς ήρθαν κοντά: «Γνωριστήκαμε τυχαία, σε ένα τραπέζι από κοινές παρέες. Είμαστε μαζί τέσσερις μήνες».

Και συνέχισε τονίζοντας: «Όλοι οι άνθρωποι που δεν είναι αναγνωρίσιμοι κυκλοφορούν κανονικά έξω, βγαίνουν με τον άνθρωπό τους, εμείς δηλαδή γιατί να μην το κάνουμε αυτό και αν παίζουμε κρυφτό; Βαριέμαι πάρα πολύ το κρυφτούλι. Δεν έχω κάνει ποτέ συμβιβασμό στη σχέση μου, κανονικά ζούσα τη ζωή μου. Το τι θα έγραφαν αργότερα, ή τι θα έλεγαν είναι ανεξέλεγκτο οπότε δεν με αφορά».

Δείτε το παραπάνω βίντεο με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ: Η Παλαιολόγου μιλάει για το πώς είναι σήμερα η σχέση της με τον Χατζάκη

Σωτήρης Χατζάκης: Έτσι είναι σήμερα οι σχέσεις του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (Video)

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Χώρισε από τον Σωτήρη Χατζάκη και αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις on camera

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved