Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ: Δεν έχει μάθει για τον θάνατο του γιου της
Showbiz

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ: Δεν έχει μάθει για τον θάνατο του γιου της

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ και την Αγγελική Ηλιάδη οι οποίες «έχασαν» ένα πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο.

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Αγγελικής και γιος της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας Καίτης Γκρέυ.

Η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα, όπως είναι γνωστό, έκανε την καραντίνα της και εισέβαλε στη Φάρμα, η οποία κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική Ηλιάδη έχει το δικαίωμα να βγει από το παιχνίδι, ώστε να παρευρεθεί στο τελευταίο αντίο στον πατέρα της, με τον οποίο οι σχέσεις της δεν υπήρξαν πάντα καλές.

Για οκτώ ολόκληρα χρόνια, η τραγουδίστρια δεν μιλούσε καθόλου με τους γονείς της και μάλιστα τότε η κόντρα ανάμεσά τους είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας, όμως το 2011 όλα άλλαξαν όταν η Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα και να δημιουργήσει γέφυρες επικοινωνίας με τους γονείς της και εκ τότε είχε συμφιλιωθεί μαζί τους.

Η Αγγελική Ηλιάδη ενημερώθηκε για την απώλεια του πατέρα της και είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso και του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, ο Βασίλης Ηλιάδης, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, επισκεπτόταν συνεχώς το σπίτι της μητέρας του μαζί με τη σύζυγό του Έφη, προκειμένου να της δίνει δύναμη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και μερικούς μήνες.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη κλόνισε όλη την οικογένεια, ωστόσο τόσο η Αγγελική Ηλιάδη, όσο και ο αδερφός της, Κώστας, καθώς και η νύφη της Καίτης Γκρέυ κράτησαν μυστικό το τραγικό συμβάν από τη μεγάλη ερμηνεύτρια, μιας και αν μάθαινε για την απώλεια του γιου της θα κλονιζόταν η υγεία της.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Ηλιάδη για Φάρμα: «Ο μεγάλος μου γιος φοβάται ότι θα τον κάνω ρεζίλι»

Αγγελική Ηλιάδη: Ο κύβος ερρίφθη! Μπαίνει στη Φάρμα και αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved