Βασίλης Μπισμπίκης: Το ύψος, η ηλικία, η τελείως διαφορετική εικόνα του πριν χρόνια και η Βανδή
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Το ύψος, η ηλικία, η τελείως διαφορετική εικόνα του πριν χρόνια και η Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, ειδικά μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή με την οποία μάλιστα πλέον κυκλοφορούν χωρίς να κρύβονται.  

Υπάρχουν και πολλά, μα πάρα πολλά πράγματα που αγνοούμε σε ό,τι αφορά τον πρότερο βίο του αλλά και τα χαρακτηριστικά του.

Λίγοι για παράδειγμα γνωρίζουν πως ο Βασίλης Μπισμπίκης γεννήθηκε πριν από 44 χρόνια στο Λουτράκι και πως δεν τελείωσε ποτέ το λύκειο, προτιμώντας να ασχοληθεί με αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, την υποκριτική.

«Εγώ δεν είχα τελειώσει το λύκειο, ένα γυμνάσιο με το ζόρι, με είχαν διώξει από παντού. Αλλά ήρθα στην Αθήνα, είπα «θα πάω να βρω την πιο φτηνή σχολή» και τη βρήκα, τη σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα. Εκεί πήγα και δεν το μετάνιωσα γιατί βρήκα έναν δάσκαλο, τον Βασίλη Ρίτσο, που ήταν ο μέντοράς μου τέσσερα χρόνια»είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Και τελικά τον κέρδισε το θέατρο και η υποκριτική όπου και αφοσιώθηκε.

Ο ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες ήταν αυτός που εκτόξευσε τη φήμη του και τον γνώρισε καλύτερα το ευρύ κοινό. Και φέτος, στη σειρά Κομάντα και Δράκοι απλά τον χαζεύουν όλες οι θαυμάστριές του που τον κατατάσσουν στους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Τι άλλο όμως δεν γνωρίζουμε για τη ζωή του;

Η ζωή στο περιθώριο

«Έχω έρθει, από πολύ μικρή ηλικία, σε επαφή με όλο τον κόσμο του περιθωρίου. Έχω συναισθηματική σύνδεση μαζί του. Τώρα δεν έχω πια τα κότσια, να είμαι εκεί» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός ο οποίος είχε παραδεχτεί ότι την εποχή που πρωτοήρθε στην Αθήνα, έκανε μία τελείως διαφορετική ζωή απ' ό,τι σήμερα.

Πάντως, ο γάμος του και η απόκτηση του μοναχογιού του το 2012 έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του και ο ίδιος αποφάσισε να αφοσιωθεί στον ρόλο του ως πατέρας αλλά και στην επαγγελματική του ανέλιξη. Και τα κατάφερε.

Χρειάστηκε όμως να περάσουν αρκετά χρόνια για να φτάσει στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και να αποκτήσει φανατικό κοινό που πλέον τον παρακολουθεί σε κάθε καλλιτεχνικό του βήμα.

Η αλλαγή στην εμφάνισή του

Με ύψος 1,87 και γυμνασμένο κορμί, ο Βασίλης Μπισμπίκης μόνο απαρατήρητος δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι γοητευτικός, αφήνει το βλέμμα του να "μιλάει" και επιτρέπει στον εαυτό του να εκπέμπει μυστήριο και γοητεία σε κάθε του εμφάνιση.

Πριν από χρόνια, όμως, η εικόνα του ήταν τελείως διαφορετική. Όταν πρωτοεμφανίστηκε μάλιστα, είχε πιο baby face από ό,τι τώρα. Μπορεί ο χρόνος να υπήρξε σύμμαχός του, όμως πρόσθεσε στην όψη του και περισσότερη γοητεία αν κρίνουμε από την αποδοχή που έχει πλέον στον γυναικείο πληθυσμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved