Δανάη Σκιάδη: «Δεν το αποφάσισα, ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα γίνω ηθοποιός»
Showbiz

Δανάη Σκιάδη: «Δεν το αποφάσισα, ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα γίνω ηθοποιός»

Οι αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή της Δανάης Σκιάδη τα τελευταία δύο χρόνια την έχουν κάνει πιο ώριμη και πιο γειωμένη.

Η ίδια μίλησε για το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και τι θα συμβούλευε ένα νέο κορίτσι αν της έλεγε ότι θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.

Εσύ πώς αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

Δεν το αποφάσισα, ήταν προδιαγεγραμμένο. Το ήξερα και απλώς το πραγματοποίησα. Και όταν λέω προδιαγεγραμμένο, εννοώ ότι ήταν σαν να ήξερα από πάντα, χωρίς να το γνωρίζω συνειδητά, ότι αυτό θα κάνω. Αυτό που άλλαζε μέσα στα χρόνια είναι ότι συνειδητοποίησα και τους καθαρά προσωπικούς λόγους που με οδηγούσαν εκεί. Είχα ανάγκη να μπω στα παπούτσια άλλων χαρακτήρων. Και επίσης, ότι με αφορά στα σοβαρά αυτή η τέχνη, να την ερευνήσω, να φτάσω σε βάθος, πέρα από την προφανή ενασχόληση και το να είμαι επαγγελματίας ηθοποιός.

Είχες κάποιον μέντορα;

Οχι, δεν είχα μέντορα, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θαυμάζω και εκτιμώ τη γνώμη τους.

Αν σου έλεγε ένα κορίτσι ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, τι θα τη συμβούλευες;

Η συμβουλή που θα της έδινα θα ήταν να σκεφτεί αν πραγματικά για εκείνη η τέχνη της υποκριτικής είναι αναγκαία στη ζωή της και ζωτικής σημασίας. Αν δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτή, τότε σίγουρα αξίζει να δοκιμάσει να ζει μαζί της.. Και να μη σταματήσει να εμπιστεύεται τον εαυτό της.

Πηγή:Gala

Διαβάστε επίσης:

Παπαγιάννης: Δεν πάει ο νους σου ποιος είναι ο πατέρας του σκληρού της σειράς «Σιωπηλός Δρόμος»

Σκιάδη - Παπαγιάννης: Έγιναν γονείς και αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση με το μωρό τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved