Λευτέρης Πανταζής: Η κόρη του, τα Χριστούγεννα στην Ρωσία και οι γυναίκες της ζωής του (Video)
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: Η κόρη του, τα Χριστούγεννα στην Ρωσία και οι γυναίκες της ζωής του (Video)

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη, για τις παιδικές του αναμνήσεις από τη Ρωσία, τη σχέση του με την κόρη του, Kόνι Μεταξά, και για τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του.

Αρχικά μίλησε για τα Χριστούγεννα στη Ρωσία: «Αυτά που θυμάμαι είναι της Ρωσίας. Από εκεί προέρχομαι, γεννήθηκα από Έλληνες γονείς. Πρόσφυγες Πόντιοι είμαστε. Τρεις τέσσερις φίλοι λέγαμε τα κάλαντα, θυμάμαι, μαζευόμασταν γύρω από ένα βαρέλι που είχε φωτιά, είχε βάλει ξύλα μέσα ο μπαμπάς και η μαμά, πάνω είχε πατάτες που σκάγανε μόλις ψηνόντουσαν και βάζαμε βούτυρο στην πατάτα και αλατάκι και τα τρώγαμε».

Η ζωή στη Ρωσία ήταν δύσκολη, καθώς η οικογένειά του ήταν εξαμελής και έκαναν ότι δουλειά βρισκόταν για να υπάρχει φαγητό στο σπίτι.

Ο τραγουδιστής μίλησε και για την κόρη του, Κόνι Μεταξά, με την οποία δέθηκαν πολύ κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Με το παιδί τις γιορτές και τα σαββατοκύριακα ήμασταν μαζί, τον υπόλοιπο καιρό έλειπα. Πάντα μου έλειπε το παιδί. Θα ήθελα να είμαι κοντά στην οικογένεια και το παιδί μου. Ο γονιός θέλει το παιδί του να είναι ευτυχισμένο, να πηγαίνει καλά και το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα. Είμαι καλός μπαμπάς, νομίζω. Ο Θεός μου έδωσε κόρη για να με βασανίζει»

«Μέσα από το Mega Star μπορεί να εξελιχθεί. Είναι καλλιτεχνάκι, της αρέσει το τέλειο, το καλό. Όλο αυτό το έχει πάρει νομίζω από εμένα. Ομορφιά και τα λοιπά, ε, έκλεψε από τη μαμά. Εγώ είμαι γλυκούλης, η μαμά είναι όμορφη».

«Δέσαμε πολύ με τον κορωνοϊό, με έφερε πολύ κοντά στο παιδί μου. Βολευτήκαμε σε ένα σπίτι, τσακωθήκαμε, δεν μιλιόμασταν, τα φτιάξαμε, χορέψαμε, με «χόρεψε» στο ταψί, είδαμε ταινίες μαζί. Δεθήκαμε με όλα αυτά. Γνωρίστηκε ο ένας με τον άλλο τώρα».

Ο Λευτέρης Πανταζής έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες στη ζωή του, καθώς δεν ήταν εύκολο να ζει κανείς μαζί του λόγω της δουλειά του.

«Ευχαριστώ όλες τις γυναίκες που πέρασαν στη ζωή μου. Είχα λίγες και καλές σχέσεις, μεγάλες σχέσεις. Δεν είμαι εύκολος, η δουλειά μου δεν είναι εύκολη. Η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου θα πρέπει να έχει προσωπικότητα και γερό στομάχι για να αντέξει όλα αυτά και τις απουσίες».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Συνεργάτιδά της στο νοσοκομείο – Τι της συνέβη; (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Ανατροπή στα σχέδιά της για τα Χριστούγεννα - Η αποκάλυψη on air!

Ελένη Μενεγάκη: Σάστισε με τις φώτο από την Άνδρο - «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» (Video)

Μενεγάκη: Η άγνωστη ιστορία από την εποχή του Πρωινού Καφέ-Δεν θα το ξεχάσω, σερνόμουν, έβαλα πλάτη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved