Γιώργος Καρτελιάς: «Η σύζυγός μου με έκανε να χάσω έντεκα κιλά»
Showbiz

Γιώργος Καρτελιάς: «Η σύζυγός μου με έκανε να χάσω έντεκα κιλά»

Το Star επέλεξε να εμπιστευτεί στον Γιώργο Καρτελιά την πρωινή ζωή έχοντας φυσικά στο πλευρό του την Ελίνα Παπίλα, με την οποία είναι χρόνια ραδιοφωνικό δίδυμο.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε για το πώς ένιωσε στην πρεμιέρα, για τις συμβουλές που του έδωσαν και κράτησε και για το αν του αρέσει που κάνει τηλεόραση.

Τι ένιωσες στην πρεμιέρα;

Πολύ άγχος μέχρι το 3, 2, 1. Μετά κύλησε μόνο του, δεν περίμενα να βγει τόσο άνετα. Δεν κατάλαβα καν πώς πέρασε το τρίωρο και ακόμη δεν το καταλαβαίνω.

Ποιες συμβουλές σου έδωσαν και τις κράτησες;

Τρεις συμβουλές: «μην κοιτάζετε νούμερα», «να έχετε γερό στομάχι» και «ζήστε το», πάντα με βάση το πώς είμαστε ως άνθρωποι. Δεν θα ισχυριστώ βέβαια ότι δεν βλέπω τα νούμερα -νομίζω πως όλοι το κάνουν, ανεξάρτητα από το τι λένε-, αλλά δεν με επηρεάζουν. Δεν έχω όλα τα δεδομένα για να μπω σε συγκρίσεις, αλλά οφείλω να επισημάνω ότι η Δανάη Μπάρκα πέρυσι έκανε χαμηλά νούμερα και φέτος πάει πολύ καλά, και μπράβο της. Άνοιξε έναν άλλο δρόμο ώστε να μπει νέο αίμα στην τηλεόραση και να δούμε κάτι διαφορετικό. Δεν το λέω για μας απαραίτητα, είναι γενική η παρατήρηση.

Μετά από δύο μήνες στον αέρα, σου αρέσει που κάνεις τηλεόραση;

Πολύ! Μου αρέσει όλο αυτό που ζω, και θεωρώ πως όταν μας αρέσει αυτό που κάνουμε, βρίσκουμε τρόπους να γίνουμε καλύτεροι.

Εκτός τηλεόρασης, πώς είσαι;

Πολύ αυθόρμητος -η γυναίκα μου λέει πως είμαι κούκλος!-, φιλικός και επικοινωνιακός, δίνω τα πάντα στους φίλους μου, και όχι μόνο. Είμαι επίσης εργασιομανής, δεν γίνεται άλλωστε διαφορετικά με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχουμε με τον αδελφό μου, Νίκο. Με την Ελίνα πηγαινοερχόμαστε καθημερινά για την εκπομπή, η βάση και των δύο μας είναι η Χαλκίδα.

Εχεις χόμπι;

Προτεραιότητά μου είναι η οικογένειά μου, ειδικά ο γιος μου, Κυριάκος, που είναι 6 ετών, με τον οποίο κάνουμε βόλτες με το ποδήλατο ή παίζουμε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Είναι κολλημένος μαζί μου, αλλά δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τη μητέρα του. Αν έχω ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να βγαίνω για φαγητό, να πηγαίνω σινεμά, αλλά και να κάνω καταδύσεις.

Είσαι γενικά της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής;

Η σύζυγός μου, Ιωάννα, είναι διαιτολόγος. Με έκανε να χάσω έντεκα κιλά και τώρα προσπαθώ να τα ξαναπάρω πάρω, αλλά δεν με αφήνει. Τη γνώρισα, με αδυνάτισε, με παντρεύτηκε. Είμαστε μαζί έντεκα χρόνια πλέον.

Η τηλεόραση άλλαξε καθόλου τη ζωή σου;

Εκτός από το γεγονός ότι ξυπνάω 5 παρά το πρωί, όχι. Στην πόλη μας, άλλωστε, μας γνωρίζουν όλοι εδώ και χρόνια και απλώς μας λένε πως τους κάνουμε υπερήφανους με την Ελίνα.

Τι είναι πολύτιμο για σένα;

Η οικογένεια και η δουλειά μου. Μέχρι να εδραιωθούμε στη Χαλκίδα, χτίσαμε με τον αδελφό μου από το μηδέν με πολύ τρέξιμο, κόπο και ξενύχτι τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Σοκ -που ήταν ο πρώτος που φτιάξαμε-, Energy, Νταλκά και Μπλε. Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στον Πειραιά και ήρθαμε εδώ το 2000. Ο πατέρας μας είχε σταθμό από μικρός, από τα 17 του, και μας κόλλησε το μικρόβιο. Το αγαπάμε το ραδιόφωνο, κυλά στο αίμα μας. Το 1999-2000, όταν έκλεισαν περίπου σαράντα συχνότητες στην Αθήνα, έκλεισαν κι εμάς. Τότε με τον Νίκο σκεφτήκαμε την περιφέρεια, και συγκεκριμένα τη Χαλκίδα ως πολύ κοντινή πόλη. Επίσης, όταν επρόκειτο να παντρευτεί ο αδελφός μου και ήθελα να δείχνω στα καλύτερα μου, αποφάσισα για πρώτη φορά να συμβουλευτώ διαιτολόγο. Πήγα στην Ιωάννα, γνωριστήκαμε και ήρθαν όλα τα υπόλοιπα. Η Χαλκίδα στάθηκε μοιραία για μένα, και προσωπικά και επαγγελματικά. Ήρθα εδώ 21 χρόνων και, είκοσι χρόνια μετά, εδώ είναι όλη η ζωή μου.

Οι γιορτές τι χρώμα έχουν για σένα;

Λευκό, γιατί υπάρχει ηρεμία και για πέντε-έξι ημέρες όλα μπαίνουν σε μια εντελώς διαφορετική πορεία, πιο εσωτερική και γαλήνια. Βέβαια, ο ερχομός του Κυριάκου τις έκανε πολύχρωμες, ουράνιο τόξο. Ήμουν παρών στη γέννησή του και θυμάμαι πως μέσα σε δευτερόλεπτα πέρασε η ζωή μου μπροστά από , τα μάτια μου σε εικόνες - χαρούμενες στιγμές, η απώλεια του πατέρα μου, τα πάντα. Μετά τον κράτησα στα χέρια μου και όλα ξεκίνησαν από την αρχή – οι στόχοι, οι προτεραιότητες, οι πραγματικές ευθύνες που έχουμε στη ζωή. Τώρα όλα είναι και γίνονται γι’ αυτόν. Θα περάσουμε τις γιορτές χαλαρά και οικογενειακά, αλλά θα ζήσω και τις πρώτες τηλεοπτικές γιορτές. Ανυπομονώ!

Πηγή:Hello

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Με αυτό το άτομο τσακώνεται περισσότερο στο σπίτι της – Η αποκάλυψη on air!

Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμά της «τρέλανε» τους συνεργάτες της – «Αν σκιστεί το φόρεμα, θα γίνω ρεζίλι»

Super Κατερίνα: Κατέρρευσε συνεργάτιδα της Καινούργιου - Ξέσπασε σε λυγμούς η Έλενα Πολυκάρπου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved