Το ποστ της Βάσως Λασκαράκη που έφερε την δημόσια αντίδραση της Εριέττας Κούρκουλου
Showbiz

Το ποστ της Βάσως Λασκαράκη που έφερε την δημόσια αντίδραση της Εριέττας Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου ξέσπασε εναντίον της Βάσως Λασκαράκη για το ποστ που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μία φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με τα κουτάβια που γέννησε ο σκύλος της οικογένειας προκάλεσε σάλο στο Instagram.

Αρκετοί επώνυμοι και μη έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την δημοσίευση αυτή καθώς σύμφωνα με τους ίδιους υπάρχουν τόσο αδέσποτα που αναζητούν σπίτι. Ανάμεσα σε αυτούς ξέσπασε και η Εριέττα Κούρκουλου.

Αρχικά, η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε σε σχόλιο στα stories του προσωπικού της προφίλ στα social media: «Δεν τη ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… Σας παρακαλώ πια!».

Στη συνέχεια αρκετοί διαδικτυακοί της φίλοι ήταν εκείνη που σχολίασαν κάτω από την φωτογραφία της ηθοποιού κατηγορώντας την για αυτήν της την κίνηση.

Λίγες ώρες αργότερα ο σύζυγός της Βάσως Λασκαράκη έδωσε την δική του απάντηση σε όλες αυτές τις «κατηγορίες» μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας. Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε εμένα να καταγγείλετε, έγραψε αρχικά ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Και πρόσθεσε: «Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει να την κακία σας. Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο θεός, θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Χρήστος Δάντης: «Με τον πατέρα μου είχαμε μιλήσει μία φορά στο τηλέφωνο» (video)

Μάριος Αθανασίου: Η σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του που «έριξε» τα social media

Ρένος Ρώτας για Δημήτρη Λιγνάδη: «Νιώθω αφελής γιατί συνεργάστηκα δυο φορές μαζί του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved