«Αφοπλίζει» η Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: «Απέφευγα την επαφή μαζί του» (Video)
Showbiz

«Αφοπλίζει» η Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: «Απέφευγα την επαφή μαζί του» (Video)

Super Κατερίνα: Η Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και στη σχέση που είχε μαζί του και πώς την διαχειριζόταν.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε συμμετάσχει σε κάποια επεισόδια στους Απαράδεκτους, είχαμε παίξει και στο θέατρο μαζί τη δεκαετία του ’90. Το να σκέφτομαι τον Πέτρο στη φυλακή είναι ένα πράγμα που με σοκάρει βαθιά και δεν θα σταματήσει να με σοκάρει ποτέ. Μόνο η ιδέα ενός ανθρώπου ότι είναι στη φυλακή. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Δεν ήξερα για τόσο ακραία πράγματα και μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από μια κλειστή πόρτα.

Ήξερα όμως πολύ καλά ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση ανθρώπου. Ήταν ένας άνθρωπος με δύσκολη συμπεριφορά και δύσκολη διαχείριση.

Ήταν τα πρώτα του βήματα, οπότε ήταν πιο ελεγχόμενη η κατάσταση. Υπήρχαν όμως δείγματα ότι δεν θα είναι εύκολο. Είναι ένας έντονος, ακραίος χαρακτήρας. Όλες οι εκφάνσεις του είναι πολύ μεγάλες, και οι καλές του. Με νεύρα, εντάσεις. Για μένα είναι too much.

Για να κρατήσω τα καλύτερα από τη συνεργασία μας, από κάποιο σημείο και μετά απέφευγα την επαφή. Είχα την τύχη να μπορώ. Είχα αλλού δουλειά και δεν είχα την ανάγκη…», είπε η Ρένια Λουιζίδου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Άναυδη η Καινούργιου με τον Αλεξάνδρου! «Δεν έχω καλές σχέσεις με τον πατέρα μου, δεν μιλάμε»

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η νέα βραδινή έξοδος και τα πολύ τρυφερά τετ α τετ (Video)

The bachelor:Αγνώριστη η Αντζελίνα από πέρυσι μπαίνει στη βίλα,διεκδικεί τον Αλέξη και γίνεται χαμός

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved