Idols: Το δέσιμο του Μητροπάνου με την αδερφή του: «Του έδωσε το νεφρό της, αυτό έγραψε μέσα του»
Showbiz

Idols: Το δέσιμο του Μητροπάνου με την αδερφή του: «Του έδωσε το νεφρό της, αυτό έγραψε μέσα του»

Idols: Συγκινεί η εξομολόγηση της Μαργαρίτα Μυτιληναίου και του Γιώργου Μεράντζα για την απίστευτη σχέση που είχε ο Δημήτρης Μητροπάνος με την αδερφή του, Σμαρώ.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος μεγάλωσε με την μητέρα του και την αδελφή του, ενώ έως τα 16 του στα χαρτιά γραφόταν ως «ορφανός» από πατέρα, καθώς η οικογένεια νόμιζε ότι ο πατέρας του είχε σκοτωθεί στο αντάρτικο.

Τελικά έφτασε στην οικογένεια ένα γράμμα που έλεγε ότι ζει και είναι στη Ρουμανία και ο Δημήτρης Μητροπάνος γνώρισε τον πατέρα του στα 29 του. Το δέσιμο όμως που είχε με την αδερφή του ήταν συγκλονιστικό.

«Αυτή η επιθυμία της να τον δει να είναι χαρούμενος… θα μπορούσε να κάνει τα πάντα. Όχι απλώς να δώσει το νεφρό της. Αυτό ήταν λίγο για τη Σμαρώ…», αποκάλυψε ο Γιώργος Μεράντζας ενώ η Μαργαρίτα Μυτιληναίου είπε:

«Το γεγονός ότι πέρασε αυτό το τεράστιο πρόβλημα με την υγεία του έγραψε πολύ μέσα του. Το γεγονός ότι πήρε το ένα νεφρό της αδερφής του για να μπορέσει να επανέλθει, έγραψε πολύ μέσα του. όλα αυτά έγραψαν την ταυτότητα και το κομμάτι της ερμηνείας του».

Δες το απόσπασμα

«Η αδελφή μου τόλμησε και μου έκανε το πιο σημαντικό δώρο ζωής, το ένα της νεφρό. Μπαίνοντας στο πρόβλημα, είδα πόσο εμετική είναι η κατάσταση στη χώρα μας. Γίνεται κανονικά αγοραπωλησία οργάνων. Πουλάνε σπίτια οι άνθρωποι για ένα μόσχευμα που μπορεί να μην το πάρουν ποτέ, γιατί κάποιος άλλος έδωσε περισσότερα χρήματα.

Εδώ στην Ελλάδα με είχαν ξεγραμμένο. Άνοιξαν την αδελφή μου, άνοιξαν εμένα, μας ξαναέκλεισαν και μου είπαν “Δεν γίνεται τίποτα, ξέχνα το”. Παραιτήθηκα. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν. Η μόνη μου σκέψη ήταν τα παιδιά μου και η γυναίκα μου. Έλεγα ότι δεν θα μπορέσω να ζήσω κάνοντας αιμοκάθαρση μια ζωή, γιατί αυτό δεν είναι ζωή», είχε πει ο ίδιος ο Δημήτρης Μητροπάνος

Διαβάστε επίσης

Idols: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Μητροπάνο: «Αν δεν έκανε παιδιά θα ήταν δυστυχής»

«Ζήτησα να κόψει ο Δημήτρης Μητροπάνος το ποτό και το τσιγάρο για να συνεργαστώ μαζί του»

Ποια τραγουδίστρια λέει:«Ο θάνατος του Μητροπάνου ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω βιώσει στη ζωή μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved