Τζένη Μπότση: Σπάνιες φώτο της κατάξανθης δίχρονης κόρης της, Αλίκη (Photos)
Showbiz

Τζένη Μπότση: Σπάνιες φώτο της κατάξανθης δίχρονης κόρης της, Αλίκη (Photos)

 Θα ξετρελαθείτε με τις υπέροχες φωτογραφίες με την κόρη της που δημοσίευσε η Τζένη Μπότση στο Instagram της!

Η Τζένη Μπότση είναι μία ευτυχισμένη μαμά που δεν διστάζει να ανεβάσει φωτογραφίες της κορούλας της στα social media και να μοιραστεί προσωπικές στιγμές ευτυχίας.

Μαζί με τον σύζυγο της Αλέξανδρο Μιχαλά προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί με την Αλίκη, που τους έχει κλέψει την καρδιά και έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια!

Η Τζένη Μπότση πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε για την δίχρονη κόρη της: «γέννησα και αποκάλυψα ότι ήμουν έγκυος…. Να σου δώσω να καταλάβεις γέννησα τον Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου το έμαθε τον Αύγουστο… δεν είχα αγωνία, αλλά δεν ήθελα να έχουν οι γύρω μου αγωνία. Δεν ήθελα να έχει αγωνία ο μπαμπάς μου…»! Στη συνέχεια περιέγραψε την κόρη της: «Είναι τσαχπίνα, μιλάει πολύ, είναι σαν εμένα. Φαίνεται μεγαλύτερη από την ηλικία της και εμφανισιακά φαίνεται μεγαλύτερη, έχει πάρει το ύψος μου (γέλια)»! Όσον αφορά το όνομα της κόρης της, δήλωσε: «Μαρίνα είναι η μαμά μου και η Αλίκη γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας. Όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου, τα ονόματά τους ξεκινάνε από Άλφα και κούμπωσε με την Αγία Μαρίνα!»!

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες της και είναι μία κούκλα, δείτε την και εσείς στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Μπότση - Αλέξανδρος Μιχαλάς: Εσύ το ήξερες; Αυτή η επώνυμη ηθοποιός τους γνώρισε

Μπότση: Η κόρη και η αδερφή της έχουν γενέθλια την ίδια μέρα - Ποζάρουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved