Γιώργος Αλκαίος: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που απείχε από τον καλλιτεχνικό κόσμο 11 χρόνια!
Showbiz

Γιώργος Αλκαίος: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που απείχε από τον καλλιτεχνικό κόσμο 11 χρόνια!

Ο Γιώργος Αλκαίος απόψε (4/12) μάς χάρισε μοναδικές μουσικές συγκινήσεις. 

Ο τραγουδιστής ερμήνευσε παλιές αγαπημένες επιτυχίες του, κάνοντας το κοινό που τον παρακολουθούσε για χρόνια να συγκινηθεί και ξύπνησε όμορφες μνήμες του παρελθόντος.

Φυσικά, ο καλλιτέχνης έκανε και μία εκ βαθέων εξομολόγηση αποκαλύπτοντας και τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως είπε, αυτός είχε να κάνει καθαρά με μία πολύ μεγάλη απώλεια της ζωής του, ένα πρόσωπο που αγαπούσε πολύ και που έφυγε από τη ζωή τη βραδιά που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το 2010.

Ο ίδιος τόνισε ότι τη βραδιά εκείνη δεν το έμαθε, όμως το πληροφορήθηκε την αμέσως επόμενη μέρα, γεγονός που τον βύθισε στο απόλυτο πένθος. Προφανώς δεν μπορούσε να το διαχειριστεί και έτσι αποφάσισε να απέχει κάνοντας μόνο πράγματα που τον ευχαριστούσαν.

«Έχασα έναν αγαπημένο μου άνθρωπο που με μεγάλωσε. Το έμαθα την ημέρα του ελληνικού τελικού. Πήγα και αποχαιρέτησα τον δικό μου άνθρωπο και μετά πήγαμε να προμοτάρουμε το «Opa»... Η Μήλος είναι το σπίτι μου. Δεν είναι τα ντουβάρια το σπίτι μου. Είναι το νησί. Και έφυγα. Απλώς το ανακοίνωσα στους δικούς μου ανθρώπους και τους φίλους μου, αφού πήγα. Επειδή το έχω φιλοσοφήσει, είμαστε περαστικοί, αν δεν κάνουμε αυτό που νιώθουμε, με κοντράρει όλο αυτό. Έπρεπε να βρω τις λύσεις μου. Και τις βρήκα στο νησί».

Mετά από αυτή την εκ βαθέων εξομολόγηση, σειρά είχε και πάλι το τραγούδι και η μουσική και μάλιστα ο Αλκαίος αλλά και ο Χατζόπουλος, έβαλαν φωτιά στο stage με τραγούδι "Τι, τι" του 1991. Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved