Γιώργος Αλκαίος: Η ανακοίνωση on camera που μας εξέπληξε ευχάριστα (video)
Showbiz

Γιώργος Αλκαίος: Η ανακοίνωση on camera που μας εξέπληξε ευχάριστα (video)

Ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει δυναμικά μέσα από τη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε το νέο του άλμπουμ.

Ο Γιώργος Αλκαίος σήμερα το βράδυ (4/12) επιστρέφει στη σκηνή ύστερα από 11 ολόκληρα χρόνια μέσα από τη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega». Ο τραγουδιστής έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο «Mega Star» και μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Αλκαίος αναφέρθηκε στην μεγάλη του επιστροφή, για το νέο του άλμπουμ καθώς και μια πιθανή νέα του συμμετοχή στην Eurovision.

«Το ότι ξανατραγούδησα, που εγώ δεν τραγουδάω ούτε στο μπάνιο, είχα να τραγουδήσω 11 χρόνια, ήταν ωραία. Τα χρόνια που έλειψα δεν έχασα τίποτα. Είδα πράγματα που στεναχωρήθηκα, ήταν πάρα πολύ σκληρά για όλο τον κόσμο, αλλά στο μουσικό φάνηκε ποιος το ‘χει και ποιος δεν το ‘χει», είπε ο τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να μην έχω social media αλλά όσοι με θεωρούν… δεινόσαυρο επειδή δεν έχω social media τους λέω ότι στα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο τους… έχω όλους. Ότι έχει να κάνει με τη μουσική μου ασχολούμαι εγώ και στο τεχνικό κομμάτι. Τώρα ετοιμάζω έναν δίσκο με 32 μουσικούς από το Ιράν μέχρι την Βενεζουέλα, όλους αυτούς τους ψάχνω πάνω από 1,5 χρόνο», ανέφερε ο Γιώργος Αλκαίος.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε on air την ηλικία της - Άναυδη η Γερμανού

Θέμης Αδαμαντίδης: Τον περίμεναν Σκορδά – Λιάγκας στο πλατό και δεν εμφανίστηκε ποτέ (video)

Ειρήνη Φαναριώτη: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον θάνατο του αδερφού της - «Λύγισε» το Instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved