Τζούλια Νόβα:Το τρυφερό ποστ στο Instagram, ενώ μετράει αντίστροφα για τον τοκετό!
Showbiz

Τζούλια Νόβα:Το τρυφερό ποστ στο Instagram, ενώ μετράει αντίστροφα για τον τοκετό!

Η Τζούλια Νόβα περνάει την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της, καθώς μετρά αντίστοφα για την γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει τον ένατο και τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της, μετρώντας αντίστροφα για την ημέρα του τοκετού της, που θα αγκαλιάσει για πρώτη φορά το μωράκι της.

Η Τζούλια Νόβα είναι αρκετά ενεργή στα social media, μέσα από τα οποία μοιράζεται όχι μόνο εκείνα που αφορούν την επαγγελματική ζωή και την καριέρα της, αλλά και στιγμές από την καθημερινότητα της. Η ίδια όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης της ανεβάζει όχι μόνο φωτογραφίες σε ποστ, αλλά και σε στόρυ ελάχιστων δευτερολέπτων. Ο σύζυγός της, Μιχάλης Βιτζηλαίος είναι δίπλα της όλους αυτούς τους μήνες και η ίδια νιώθει όχι μόνο πολύ ερωτευμένη μαζί του, αλλά και πολύ τυχερή.

Νωρίτερα το απόγευμα, (4-12), η Τζούλια Νόβα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο, που η ίδια ποζάρει αγκαλιά με τον αγαπημένο της, μετρώντας πλέον τις μέρες ή ίσως και τις ώρες, για να γίνουν γισ πρώτη φορά γονείς. Στο σχετικό της ποστ έγραψε χαρακτηριστικά: "Και κάπως έτσι έφερες τα πανω κάτω και όλα άλλαξαν … Απο ένα … γίναμε δυο και απο δυο τρεις"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved