Μπόμπα – Τανιμανίδης: Τα πρώτα κλικς από το νέο τους σπίτι είναι απίθανα
Showbiz

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Τα πρώτα κλικς από το νέο τους σπίτι είναι απίθανα

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα μετακόμισαν σε νέο σπίτι,  λίγους μόλις μήνες μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους.

Το ζευγάρι μετά τον ερχομό της Αριάνας και της Φιλίππας θέλησε να αφήσει το σπίτι στο Κολωνάκι και να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα ώστε να είναι άνετοι με τις δυο κόρες του.

Η Χριστίνα μάλιστα πριν από καιρό είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τον πανικό της μετακόμισης ενώ είχε ενημερώσει τους followers τους πως το διάστημα μέχρι να ετοιμαστεί το νέο τους σπίτι, μένουν σε γείτονες οι οποίοι λείπουν στο εξωτερικό.

«Είμαστε εν μέσω μετακόμισης. Είναι η πρώτη από τις δύο μετακομίσεις που θα κάνουμε μέσα σε έναν μήνα περίπου», είχε αναφέρει συγκεκριμένα η Χριστίνα Μπόμπα στα stories της

Το νέο τους σπιτικό ετοιμάστηκε κι αν κρίνουμε από τα πρώτα κλικς που έχει μοιραστεί η Χριστίνα, τότε μιλάμε για έναν νέο «παράδεισο» με θέα εκπληκτική. Το ζευγάρι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο γκρι και το ξύλο, στοιχεία που χαρίζουν κομψότητα και πολυτέλεια και σίγουρα θα είναι στις πρώτες τους επιλογές.

Δες τα πρώτα στιγμιότυπα στη gallery

Διαβάστε επίσης

Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα με τις δίδυμες κόρες της - Η φωτογραφία που «ξετρέλανε» το Instagram

Μπόμπα: Απίθανη η νέα φωτό με τις δίδυμες! Tα καρεκλάκια με την λεπτομέρεια που μας ξετρέλανε!

Χριστίνα Μπόμπα: Εκδρομή με τις δίδυμες και θα ξετρελαθείς με το αξεσουάρ που φόρεσε στις κόρες της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved