Σπίτι με το Mega: Aποθέωση για τον Αλκαίο στο Twitter! Στήθηκε το απόλυτο γλέντι! (photos)
Showbiz

Σπίτι με το Mega: Aποθέωση για τον Αλκαίο στο Twitter! Στήθηκε το απόλυτο γλέντι! (photos)

Η απουσία του Γιώργου Αλκαίου για τόσα χρόνια, τελικά λειτούργησε πολύ τρυφερά στις ψυχές των θαυμαστών του και όχι μόνο αφού τα σχόλιά τους στο Twitter, πήραν... φωτιά!

Ο τραγουδιστής έκανε την επάνοδό του μέσα από το Σπίτι με το Mega και το Τwitter... τρελάθηκε!

Και δεν το λέμε εμείς αλλά τα διθυραμβικά σχόλια των χρηστών του Twitter που ξετρελάθηκαν με την υπέροχη τηλεοπτική συναυλία που είχε ετοιμάσει ο Γιώργος Αλκαίος για το κοινό.

Όχι μόνο εκείνους που τον γνωρίζουν από τις εποχές της μεγάλης του δόξας στα 90s και τα 00s αλλά και εκείνους που τον γνώρισαν για πρώτη φορά, τις νεότερες γενιές που δεν είχαν συνδέσει τις επιτυχίες που άκουγαν τόσο χρόνια με τον ίδιο.

Ο Γιώργος Αλκαίος, με πολύ κέφι και όρεξη, τραγούδησε ένα προς ένα όλα τα σουξέ του παρελθόντος τα οποία όμως παραμένουν διαχρονικά.

Σε κάθε τραγούδι που ερμήνευε στη σκηνή, το Twitter έπαιρνε φωτιά με τους χρήστες να θυμούνται με νοσταλγία τις εποχές που ο Γιώργος Αλκαίος μονοπωλούσε τα βράδια μας στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν.

Φυσικά, κομμάτια όπως τα «Με δυο μαρμάρινα φιλιά», «Τι Τι;», «Συρματόπλεγμα», «Σ’ αγαπάω», «Opa», «Μάτια θλιμμένα» και πολλά άλλα που έχουμε αγαπήσει έγινε ο... χαμός στο Twitter.

Οι περισσότεροι συμφωνούσαν πως ο Γιώργος Αλκαίος τούς είχε λείψει πολύ. Άλλοι πάλι θέλησαν να κάνουν τις αφιερώσεις τους ενώ άλλοι απλά μεράκλωναν με τις επιτυχίες του.

Αξίζει να δείτε παρακάτω κάποια από τα σχόλια των χρηστών του Twitter για τις ερμηνείες του Αλκαίου και την υποδοχή που του επιφύλασσαν κατά την επιστροφή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved