Διονύσης Σχοινάς: «Μπορεί ο γιος μου να γράψει στο μέλλον ένα τραγούδι για εμένα και την Καίτη»
Showbiz

Διονύσης Σχοινάς: «Μπορεί ο γιος μου να γράψει στο μέλλον ένα τραγούδι για εμένα και την Καίτη»

Ο Διονύσης Σχοινάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία σχολίασε την απόφαση του γιού του να τραγουδήσει σε νυχτερινό κέντρο τη φετινή σεζόν.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές και μαζί με την σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή είναι το αχτύπητο δίδυμο.

Ο Διονύσης Σχοινάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη "Τι λες τώρα" και μίλησε με άκρως αποκαλυπτικό τόνο. Ο ίδιος σχολίασε την απόφαση του γιου του, Δημήτρη, να τραγουδίσει σε νυχτερινό κέντρο τη φετινή σεζόν και σημείωσε ότι είναι πολύ καλός, αλλά θέλει ακόμα τριβή. Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είχαν τραγουδήσει παρέα το τραγούδι "Είμαι ακόμα παιδί", το οποίο είναι viral μέχρι και σήμερα.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο μαγαζί έρχονται τα φιλαράκια μας και το έχουν κάνει στέκι. Λέω και άλλων καλλιτεχνών τα τραγούδια, δεν λέω μόνο τα δικά μου... Πήγα να δω τον γιο μου εκεί που τραγουδάει με την Καίτη, χρειάζεται ωστόσο, ακόμα τριβή. Δεν μπορώ να πω εγώ αν είναι κλός, ο κόσμος θα τον κρίνει. Δυστυχώς δεν μπορώ να πηγαίνω να τους βλέπω συνέχεια στο κέντρο που εμφανίζονται με την Καίτη, λόγω χρόνου... Δεν ξέρω εάν θα ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον, ίσως ο Δημήτρης γράψει ένα τραγούδι για μένα και την Καίτη κάποια στιγμή»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Ο Σχοινάς έβαλε... φωτιά on stage! Το λιονταράκι της Γαρμπή που έχει πάντα μαζί του ως γούρι!

Αποκλειστικό: Τέλος στη συνεργασία Γαρμπή-Σχοινά! Πού θα εμφανίζονται -χωριστά- οι δύο καλλιτέχνες!

Όταν τα παιδιά διασήμων δείχνουν... ολόιδια με τους γονείς τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved