Ιωάννα Σιαμπάνη: Λάμπει από ευτυχία και δεν το κρύβει! - Ο επικείμενος γάμος με τον Σταθοκωστόπουλο!
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Λάμπει από ευτυχία και δεν το κρύβει! - Ο επικείμενος γάμος με τον Σταθοκωστόπουλο!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη περναέι την ωραιότερη φάση της ζωής της και ανακοίνωσε on camera ότι πρόκεται να παντρευτεί με τον σύντροφό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. 

Τη γνωρίσαμε μέσα από τον περσινό κύκλο του My Style Rocks, οπου ήταν μια από τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες καθημερινά προσπαθούσαν να αναδείξουν το στυλ τους με τον καλύτερο τρόπο, βάσει του θέματος που είχαν επιλέξει.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη μίλησε στην εκπομπή "Open Weekend" και αποκάλυψε όλο χαρά ότι ο σύντροφός της, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, της έκανε πρόταση γάμου ανήμερα των γεννεθλίων της και εκείνη δέχτηκε. Οι δυο τους είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους εδώ και καιρό. Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Τζίμης είναι ο σύντροφός μου αρκετά χρόνια τώρα, έχουμε επισημοποιήσει και τη σχέση μας. Μου έκανε πρόταση γάμου ανήμερα των γενεθλίων μου, εχθές μετά τις 12 το βράδυ. Δεν έχω προλάβει ούτε ναι να πω. Θα δούμε πότε θα γίνει ο γάμος, όταν ηρεμήσουμε από τις δουλειές. Ήταν κάτι το οποίο και οι δύο το περιμέναμε, οπότε το ένιωσε και το είπε πολύ όμορφα και χάρηκα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό:Η επανασύνδεση Σταθοκωστόπουλου-Σιαμπάνη&το πρώην ζευγάρι που δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα

Survivor: Κολλητή φίλη της Ελευθερίου κατακεραυνώνει τον Παππά: «Φέρθηκε άνανδρα»

Τρυφερές στιγμές στο Σύνταγμα για το ερωτευμένο ζευγάρι! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved