Χαρούλα Αλεξίου: Μοναδικό flashback! Η φωτογραφία σε ηλικία 16 ετών – Την αποθέωσαν στα social media
Showbiz

Χαρούλα Αλεξίου: Μοναδικό flashback! Η φωτογραφία σε ηλικία 16 ετών – Την αποθέωσαν στα social media

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η Χαρούλα Αλεξίου εκτός από κορυφαία ερμηνεύτρια ανήκει και στην κατηγορία των πιο γοητευτικών Ελληνίδων

Είναι μια γυναίκα με τη δική της ιστορία, μια γυναίκα που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα μπει και πάλι σε υποκριτικά μονοπάτια αφού πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο δάσκαλος».

Μέχρι όμως να τη δούμε και να τη θαυμάσουμε στο νέο της ρόλο στην τηλεόραση, την είδαμε σε ένα μοναδικό flashback.

Η Χαρούλα Αλεξίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την ηλικία των 16 ετών και είναι μια κούκλα!

Μας γύρισε 55 χρόνια πίσω και μας έδειξε πώς ήταν στα εφηβικά της χρόνια. Και όχι απλά τη θαυμάσαμε αλλά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό καθώς, όπως κι εσύ θα δεις στη φωτογραφία είναι μια κούκλα! Φαίνεται πως από τότε η Χαρούλα Αλεξίου ακολουθούσε πιστά τις τάσεις της μόδας αφού είχε ένα εξαιρετικό κοντό χτένισμα, μόδα για εκείνη την εποχή.

Η φωτογραφία απέσπασε δεκάδες likes με τους followers της να την αποθεώνουν.

Δες την στη gallery

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έλεγε το "ναι". Την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα αν μπορεί να διαβάσει τρία επεισόδια, γιατί έχω σκεφτεί κάτι. Είδε τον ρόλο, της άρεσε και μου είπε "ναι".

Όλο ξεκίνησε από μία ημέρα που έγραφα το πρώτο επεισόδιο και άκουσα ένα τραγούδι της. Έτσι άρχισα να φτιάχνω εικόνες και μία ηρωίδα μέσα από αυτό το τραγούδι.Μετά σκέφτηκα τι ενδιαφέρον που θα έχει αν αυτή την ηρωίδα την ενσαρκώσει η Χαρούλα Αλεξίου», αποκάλυψε πρόσφατα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για εκείνη και τη συνεργασία τους στη σειρά του Mega.

Διαβάστε επίσης

O δάσκαλος: Αυτόν τον ρόλο θα παίξει η Χάρις Αλεξίου και τον πρόδωσε ο Φάνης Μουρατίδης

Απίθανη η Χάρις Αλεξίου - Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα γυρίσματα της σειράς του Παπακαλιάτη

Χάρις Αλεξίου: Η φωτογραφία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που «έριξε» το Instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved