Δημήτρης Λάλος: Η κόρη του γιορτάζει και της εύχεται με τον πιο τρυφερό τρόπο!
Showbiz

Δημήτρης Λάλος: Η κόρη του γιορτάζει και της εύχεται με τον πιο τρυφερό τρόπο!

Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένας απο τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και δηλώνει άκρως ερωτευμένος με την κόρη του, η οποία σήμερα (6-12) έχει την ονομαστική της γιορτή και εκείνος της ευχήθηκε με τα πιο συγκινητικά λόγια. 

Τον απολαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha "Σασμός", όπου κατέχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο "Σασμός" έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και οι τηλεθεατές αδυμωνούν για τις εξελίξεις και την πλοκή της σειράς.

Ο Δημήτρης Λάλος, πέρα από την δουλειά του, την οποία αγαπάει πολύ, στην προσωπική του ζωή είναι πολύ ευτυχισμένος, μιας και έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Ο ίδιος αγαπάει πολύ τη κόρη του, η οποία του έχει κλέψει τη καρδιά και δηλώνει ερωτευμένος μαζί της.

Η 6η Δεκεμβρίου είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον Δημήτρη Λάλο, μιας και η κόρη του έχει την ονομαστική της γιορτή και μαζί με εκείνη, γιορτάζει και αυτός. Ο ηθοποιός θέλησε να της ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από ένα σχετικό post στο οποίο γράφει χαρακτηριστικά: "Χρόνια πολλά. Αγίου Νικολαου σήμερα και γιορτάζουν η κόρη μου και ο πατέρας μου. Γιορτάζω κ γώ."

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Λάλος: Εκτός από τον Σασμό σκηνοθετεί τον Αλμπάνη στο θέατρο και το gossip-tv πήγε στην πρεμιέρα

Δημήτρης Λάλος: «Θα μίκραινα το θέατρο αν έλεγα ότι βρήκα κάτι συγκεκριμένο»

Αγνώριστος στα πρώτα βήματα της καριέρας του ο Δημήτρης Λάλος – Δες πώς ήταν πριν χρόνια ο Μαθιός

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved