Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στο Παρίσι για νέες θεραπείες μαζί με τη Ναθαναήλ! Οι πρώτες φωτό!
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στο Παρίσι για νέες θεραπείες μαζί με τη Ναθαναήλ! Οι πρώτες φωτό!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ταξίδεψε μέχρι τη Πόλη του Φωτός με την αγαπημένη της φίλη, Αννίτα Ναθαναήλ, στο πλαίσιο της συνέχειας των θεραπειών της για την αποκτάσταση της υγείας της. 

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την βίαιη επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, εκείνη αισθάνεται πιο δυνατή από ποτέ και έχει ως πρωταρχικό της στόχο την υγεία της, αλλά και να δώσει δύναμη σε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα παράδειγμα προς μίμιση, αφού η ίδια παλέυει καθημερινά για την αποκατάσταση της υγείας της και προσπαθεί να παραμένει θετική και αισιόδοξη, εν όψει των καταστάσεων που συμβαίνουν. Γνωρίζει ότι ο δρόμος για τον στόχο της είναι τόσο δύσβατος, όσο και πολύ απαιτητικός και δύσκολος, αλλά είναι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια από όλο αυτό. Τις τελευταίες ώρες, η Ιωάννα ταξίδεψε στο Παρίσι, όπου πριν από περίπου έξι μήνες, είχε ξεκινήσει έναν νέο κύκλο θεραπειών.

Στο πλευρό της βρίσκεται η αγαπημένη της φίλη, Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία βρίσκεται δίπλα της εδώ και πολύ καιρό και προσπαθεί να την εμψυχώνει και να της ανεβάζει το ηθικό, για να μπορέσει να προχωρήσει. Οι δυο τους δημοσίευσαν στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram σχετικά video και φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Χριστουγεννιάτικο Παρίσι, το οποίο είναι φωτισμένο με όμορφα και πολύχρωμα λαμπάκια, δημιουργώντας την πιο ευχάριστη διάθεση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα στο προφίλ της:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξεκινάει χειρουργεία και θα καθηλωθεί πάλι (Video)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η αποκάλυψη για τη φωτογραφία χωρίς τη μάσκα και η συγκίνηση

Χρηστίδου: «Γροθιά στο στομάχι» η εξομολόγησή της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και η φωτό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved