Πύρρος Δήμας: Έτσι επιβεβαιώθηκε η σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα
Showbiz

Πύρρος Δήμας: Έτσι επιβεβαιώθηκε η σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του ο Πύρρος Δήμας είναι ξανά ερωτευμένος με την Αφροδίτη Σκαφίδα και έκαναν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση! 

Ο Πύρρος εδώ και λίγο καιρό έχει σχέση και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά την ξέρουμε και την έχουμε δει στην τηλεόραση!

Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του Survivor, την Αφροδίτη Σκαφιδά, η οποία συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor με την Κατερίνα Δαλάκα!

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε και χθες, 6 Δεκεμβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day έδωσε όλες τις λεπτομέρειες!

Το ζευγάρι βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και η Αφροδίτη Σκαφιδά δεν έκαναν καμία δήλωση σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Happy Day για το συγκεκριμένο θέμα και δεν δείχνουν να ενοχλούνται από τα φλας των φωτογράφων, αφού ήξεραν ότι θα υπάρχουν κάμερες!

Η Ιωάννα είπε για το My style rocks «Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία, δεν το μετανιώνω, αλλά κρατάω ένα ερωτηματικό για το αν θα ξαναπήγαινα. Τότε ήμασταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή. Ήταν η παρουσιάστρια και έκτοτε έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Οι σύντροφοί μας είναι ξαδέλφια. Τη φωνάζω “εξαδέλφη” χιουμοριστικά, κάνουμε πολύ καλή παρέα οι τέσσερίς μας. Δεν τους έκανα εγώ το προξενιό, προέκυψε και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτούς»!

«Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι πιο πολύ φίλη του συντρόφου μου. Είναι πολύ καλό παιδί και αυτό το διάστημα, από όσο ξέρω, βγαίνει με τον Πύρρο Δήμα» και έτσι η Ιωάννα μας επιβεβαίωσε τη σχέση στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day!

Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε επίσης:

Πύρρος Δήμας: Ερωτευμένος τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Πύρρος Δήμας: Έκλαιγε με λυγμούς μιλώντας για τον θάνατο της γυναίκας του: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα»

Πύρρος Δήμας: «Ραγίζει καρδιές» η πρώτη του ανάρτηση μετά την απώλεια της μητέρας του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved