Άκης Πετρετζίκης: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο του και τη γυναίκα του  (Photos & Video)
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο του και τη γυναίκα του (Photos & Video)

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά για τον Άκη Πετρετζίκη, αφού είναι οι πρώτες γιορτές με την γυναίκα του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τον κούκλο γιο τους, Αχιλλέα!

Ο ερχομός του μικρού Αχιλλέα στη ζωή του Ακη Πετρετζίκη έχει αλλάξει την καθημερινότητά του και ο ίδιος δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του ακολούθους όμορφες στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Στις 2 Ιουλίου, ο Άκης Πετρετζίκης όσο και αν περίμενε πως έρχονται αλλαγές με την άφιξη του γιου του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν τόσο μεγάλες που θα άλλαζαν όλη του τη ζωή.

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς σε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Ο γνωστός σεφ και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου με θρησκευτικό γάμο, ενώ βάφτισαν και τον γιο τους, Αχιλλέα.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έχουν αφοσιωθεί στη φροντίδα του γιου τους, ο οποίος τους έχει αλλάξει τη ζωή και πλέον είναι η προτεραιότητά τους.

Ο Άκης έχει αναφέρει σε συνέντευξή του: «Η πρώτη μου σκέψη με το που έμαθα ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ πρέπει να βρούμε τρόπο να βρούμε χρόνο”. Το παιδί θέλει χρόνο, να ασχοληθείς μαζί του. Πριν ένα χρόνο αφιέρωνα δυο ώρες τη μέρα στο κινητό τώρα το έχω απλά για να μιλάω στο τηλέφωνο. Πήγα και κουρεύτηκα γιατί έχανα 15-20 λεπτά κάθε μέρα για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Αν τα μαζέψεις στο τέλος της ημέρας…

Θέλω με το που γυρίσω σπίτι να έχω ηρεμία, ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Εγώ με το που μπω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Θέλω όταν πάω και ανοίξω την πόρτα και μπω μέσα να πω "ουφ αυτό ήταν”. Αν και οι δυο προσφέρουν ο ένας στον άλλον συντροφικότητα, τρυφερότητα, ηρεμία, ασφάλεια και όλα να είναι ωραία μέσα στο σπίτι, αυτό το πράγμα είναι αρκετό, δε σκέφτεσαι κάτι παραπάνω… Αυτό θα ήθελα να το έχω για μια ζωή. Στη σχέση σου πρέπει να δίνεις στον άλλο αυτό που θα ήθελε να πάρει. Είναι πολύ απλό, δεν έχει κάτι περίεργο… Ποτέ δεν ήμουν εγκλωβισμένος σε αυτό το κομμάτι, ούτε είναι το ότι δεν ήθελα να μιλήσω. Πάνω στον Άκη Πετρετζίκη υπάρχουν από πίσω μαγαζιά… είναι εταιρεία, κάνει κακό στην εταιρεία και στον κόσμο που δουλεύει σε αυτή να βγαίνω και να μιλάω για την προσωπική μου ζωή.»

Ο Άκης με την Κωνσταντίνα στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους νωρίς, αφού είναι οι πρώτες γιορτές με τον μονάκριβο γιο τους, Αχιλλέα και μπορεί να είναι μικρούλης, όμως χρόνο με το χρόνο θα αντιληφθεί τη μαγεία αυτών των ημερών και θα του δημιουργηθούν υπέροχες αναμνήσεις με την οικογένειά του…

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες με τον Αχιλλέα Πετρετζίκη αλλά και το εντυπωσιακό στολισμένο δέντρο που δεσπόζει στο σαλόνι του σπιτιού του ζευγαριού!

Διαβάστε επίσης:

Άκης Πετρετζίκης: Το πιο απολαυστικό βίντεο! Ο γιος του Αχιλλέας σε ρόλο DJ (Video)

Άκης Πετρετζίκης: Βίντεο από την οικογενειακή βόλτα του – Δείτε τον πέντε μηνών γιο του, Αχιλλέα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved