Οι Έλληνες celebrities που απαλλάχθηκαν από τα περιττά κιλά τη χρονιά που πέρασε (Photos)
Showbiz

Οι Έλληνες celebrities που απαλλάχθηκαν από τα περιττά κιλά τη χρονιά που πέρασε (Photos)

Άλλη μία χρονιά έφτασε στο τέλος της και υποδεχτήκαμε μια νέα, το 2022 και παρά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε έχουμε αισιοδοξία.

Χωρίς αισιοδοξία άλλωστε δεν γίνεται τίποτα!
Το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, λόγω της πανδημίας, ωστόσο, κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν να βρουν τα θετικά και να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους.

Συγκεκριμένα, πολλοί από τους αγαπημένους μας celebrities, πήραν τη μεγάλη απόφαση να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά που τους ταλαιπωρούσαν για χρόνια.

Γιώργος Κοψιδάς: «Εγώ δεν είχα εικόνα πώς δείχνω. Όταν πήγα στην κλινική και είδα την εικόνα μου στον καθρέφτη, με είδα αποστεωμένο. Εκεί σοκαρίστηκα.».

Κάποιοι έχουν μιλήσει γι΄αυτό ενώ κάποιοι άλλοι αφήνουν τις φωτογραφίες να μιλούν για εκείνους. Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε, μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις σε κάποιες περιπτώσεις. Ωστόσο, υπήρξαν κι εκείνοι που έχασαν κιλά χωρίς να το θέλουν απλά και μόνο επειδή συμμετείχαν στη Φάρμα και στο Survivor.

Ένας από αυτούς είναι φυσικά και ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής έχασε πάρα πολλά κιλά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα ο Γιώργος Λιανός τον είχε ζυγίσει και on camera!

Άλλες τέτοιες περιπτώσεις είναι και του Γιώργου Κοψιδά, του Στράτου Τζώρτζογλου αλλά και του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Ανάμεσα στους επώνυμους που κατάφεραν να χάσουν βάρος και να αλλάξουν θεαματικά την εξωτερική τους εμφάνιση είναι και η Βαλέρια Κουρούπη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δώσει τα tips της, αφού πολλές από τις διαδικτυακές της φίλες, την έχουν συμβουλευτεί.

Φρούτα, λαχανικά, γιαούρτι, cia και άλλου τέτοιου είδους θρεπτικά συστατικά επιλέγει η ηθοποιός και μάλιστα τα σερβίρει με τρόπο ελκυστικό και λαχταριστό που βλέποντάς τα θέλεις να τα γευτείς. Ακόμη, έχει μπει στη διαδικασία να ζυμώνει και το δικό της ψωμί!

Εμφανής ήταν η αλλαγή στην εμφάνιση της Αγγελικής Λάμπρη μετά τα κιλά που έχασε στον Άγιο Δομίνικο, αφού συμμετείχε στο Survivor. Βέβαια, η ίδια παραδέχτηκε σε συνέντευξή της αργότερα ότι ξαναπήρε τα κιλά που έχασε πολύ γρήγορα!

Ο γνωστός και διακεκριμένος σεφ, Χριστόφορος Πέσκιας, είναι αγνώριστος, καθώς έχει χάσει 35 κιλά, με την αλλαγή στην εμφάνισή του να είναι εντυπωσιακή.

«Έχω χάσει εκεί 15-20 κιλά. Είναι νομίζω από την καλοπέραση», είχε δηλώσει η Κατερίνα Ζαρίφη στο Happy Day σχολιάζοντας την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν έκρυψε ότι λόγω αφαγίας έχασε πάρα πολλά κιλά μέσα στο διάστημα που παρέμεινε στο Survivor. Όπως είχε αποκαλύψει στο Dot, όταν έφυγε από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο, ζύγιζε 52 κιλά αλλά όταν επέστρεψε μετά την οικειοθελή αποχώρησή της, ήταν μόλις... 48.

«Ήμουν 94 και τώρα πλέον είμαι 64. Λόγω διατροφής. Κάνω συγκεκριμένη διατροφή από τον Σεπτέμβριο (2019) για αυτό τον λόγο, όχι για θέμα εμφάνισης…. Δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα υγείας», είχε δηλώσει η δημοσιογράφος Τζωρτζέλα Κόσιαβα για τα κιλά που έχασε.

Η Σοφία Μουτίδου έχοντας αλλάξει το πρόγραμμα της διατροφής της και μπαίνοντας σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής έχει γίνει άλλος άνθρωπος.
«Κάνω πάρα πολύ καιρό διατροφή, θυμάμαι μια φορά που σε είχα δει και είχες χάσει τα άπειρα κιλά και μου είπες προσπαθώ από παντού. Αυτό κάνω και εγώ, παιδιά κατέληξα σε κάτι πολύ σοβαρό ο χοντρός ο άνθρωπος δεν ξέρω πότε ευχαριστιέται μόνο όταν τρώει, μετά έχει ενοχές. Είναι για όλη την ζωή αυτό το πράγμα δεν τελειώνει», είχε δηλώσει.

«Ο κορονοϊός με έκανε κλειστώ μέσα στο σπίτι και να χάσω 11 κιλά», είπε πρόσφατα ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Είναι γεγονός πως η Σία Κοσιώνη έχει αδυνατίσει και η αλλαγή στην εικόνα της είναι εμφανής.

Σε ό,τι αφορά τώρα στη διατροφή που ακολούθησε, το κλειδί βρίσκεται στο γεγονός ότι δεν απέκλεισε καμία ομάδα τροφών από τα γεύματά της, τρώγοντας γαλακτοκομικά, φρούτα, λαχανικά και κρέας σε ίσες ποσότητες.

Περιόρισε το άμυλο και τη ζάχαρη, φρόντισε να πίνει πολύ νερό και αύξησε τα γεύματά της σε περισσότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας ώστε να κρατάει ενεργοποιημένο τον οργανισμό της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας έχει κάνει αλλαγές που αφορούν στην ίδια, έχει χάσει πολλά κιλά αφού έχει εντάξει στο πρόγραμμά της καθημερινή γυμναστική και σωστή διατροφή.

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει αποκαλύψει πως η νέα της εικόνα την κάνει και νιώθει πραγματικά καλά με τον εαυτό της αφού πλέον μπορεί να φορέσει ό, τι επιθυμεί. Η παρουσιάστρια δεν έμεινε στα εννέα κιλά που είχε χάσει αφού όπως αποκάλυψε μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να τα κάνει έντεκα!

«Έχασα 11 κιλά περίπου. Ξεκίνησα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι τον Ιούνιο. Τελικά τώρα είμαι πιο ωραία και για τα ρούχα και για τη δουλειά μας. Τώρα να πούμε την αλήθεια είμαι πιο ωραία γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα. Το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αλλά δεν μπορούσα», είπε πρόσφατα.

Όσο για τα μυστικά της διατροφής της;

Δεν ακολουθεί διατροφολόγιο από ειδικούς αλλά έκοψε εντελώς τα τηγανιτά και τα περιττά λίπη ενώ περιόρισε τα γλυκά.

«Πέρσι το καλοκαίρι που κάπως δεν μου άρεσε το μαγιό και αισθανόμουν λίγο περίεργα με τα βλέμματα στην παραλία, τότε πήρα την απόφαση. Ήταν μία φάση που ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Λέω μου βγάζω το καπέλο που τα κατάφερα γιατί το έκανα μόνη μου. Θα ήθελα δυο τρεις φορές την εβδομάδα να τρώω το γλυκάκι μου. Δεν κάνω στερητική δίαιτα. Δεν τρώω τηγανητά, ελάχιστα γλυκά, μια φορά. Τώρα τρώω λίγο χαλβά», είπε η ίδια.

Η Μπέσσυ Αργυράκη, μίλησε πρόσφατα στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars. Η Μπέσσυ Αργυράκη μιλώντας και για τον γάμο της με τον γνωστό γυναικολόγο Λευτέρη Νικόλιζα αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει χάσει από τότε που χορεύει στο DWTS: «Η σχέση μας δεν χρειαζόταν να ανανεωθεί, ήταν ούτως ή άλλως σε μία καλή φάση και παραμένει. Απλά μου λέει ότι έχω χάσει κιλά. Έχω χάσει 10 κιλά».

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, η Ελένη Κοκκίδου έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και είναι αγνώριστη.

Τι δήλωνε στο Πρωινό.
«Η δεύτερη καραντίνα ήταν δύσκολη. Εγώ έχασα 30-35 κιλά. Έκανα διατροφή σε γιατρό. Δεν το χρειαζόμουν πια αυτό το βάρος και είπα θα το πετάξω. Η σχέση με το φαγητό είναι συναισθηματική. Σου δίνει όπλα να αντέξεις. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνανε καλά ξεσπούσα στο φαγητό»!

Φανερά αδυνατισμένος και με ανανεωμένο λουκ, ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης μετά την καραντίνα άφησε άφωνους τους διαδικτυακούς του φίλους με τις φωτογραφίες που πόσταρε. Έδωσε όμως εξηγήσεις! «Τρώω, αλλά έχω λιώσει στο ελλειπτικό», είχε γράψει ο ίδιος.

«Έβγαλα νέο τραγούδι, νέο βιντεοκλίπ. Είμαι αδυνατισμένη. Μη με ρωτήσεις τη δίαιτα. Φερμουάρ το λένε στο χωριό μου. Σε έναν χρόνο έχασα 14 κιλά», είχε πει χαρακτηριστικά η Γωγώ Τσαμπά στην κάμερα του Πρωινού.

Η Λάουρα Νάργιες έχει αναφερθεί πολλές φορές δημόσια στο θέμα με τα κιλά της και η αλλαγή της μετά το The Voice είναι απίστευτη! Φαίνεται πως διανύει την καλύτερή της φάση!

Δεν θα μπορούσαμε να μη συμπεριλάβουμε σε αυτή τη λίστα και την Αντελίνα Βαρθακούρη. Η παρουσιάστρια και σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη είναι σχεδόν αγνώριστη!

Θυμίζουμε πως η Αντελίνα εδώ και μερικούς μήνες ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο την έχει βοηθήσει να χάσει εκείνα τα περιττά κιλάκια που ενδεχομένως την ενοχλούσαν.

Καλή χρονιά να έχουμε με αλλαγές... Ωραίες αλλαγές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved