Μίνως Μάτσας: Ένας υπέροχος μπαμπάς! Βόλτα με τα δίδυμα στο κέντρο της Αθήνας
Showbiz

Μίνως Μάτσας: Ένας υπέροχος μπαμπάς! Βόλτα με τα δίδυμα στο κέντρο της Αθήνας

Μοναδικές στιγμές με τα παιδιά του βιώνει ο Μίνως Μάτσας.

Ο μουσικοσυνθέτης τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε μπαμπάς δυο υπέροχων διδύμων, καρποί του έρωτά του με την Όλγα Κεφαλογιάννη και ολοκλήρωσαν την οικογένειά τους με τον πιο γλυκό ερχομό στη ζωή τους.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να απολαμβάνει τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας έχοντας τα δίδυμα στα καροτσάκια τους. Ευτυχισμένος και εμφανώς ανανεωμένος απολαμβάνει μαζί του την κάθε στιγμή.

«Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα να τα καταφέρει. Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου, είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια! Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο μου για τα γενέθλιά του και πράγματι έτσι έγινε.

Το αγοράκι μας μοιάζει στο Μίνω και το κοριτσάκι νομίζω μοιάζει σε μένα. Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο με καισαρική και επειδή αγαπάμε ως οικογένεια τη μουσική, κατά τη διάρκεια του τοκετού ακούγαμε τα τραγούδια του Μίνου από τις ταινίες “Ευτυχία” και “Καζαντζάκης”», έχει πει η Όλγα Κεφαλογιάννη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved