Αφροδίτη Σκαφίδα: Ποια είναι η σύντροφος του Πύρρου Δήμα; Ο πρωταθλητισμός και το Survivor
Showbiz

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ποια είναι η σύντροφος του Πύρρου Δήμα; Ο πρωταθλητισμός και το Survivor

Ο Πύρρος Δήμας εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι ερωτευμένος και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά είναι γνώριμη καθώς πρόκειται για ένα κορίτσι που έχει κατακτήσει μετάλλια ενώ την έχουμε δει να αγωνίζεται και στους στίβους του Survivor, αυτή δεν είναι άλλη από την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο πρωταθλητισμός

Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982. Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, στο οποίο μάλιστα κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα. Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ.

Η Σκαφίδα υπερέβη πρώτα τα 4,50μ και στη συνέχεια τα 4.55μ για να καταρρίψει την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση που ήταν 4,48μ από τις 11 Ιουνίου 2005 και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008. Στις 30 Ιανουαρίου 2010 έθεσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου περνώντας τα 4,41μ

Το Survivor

Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 συμμετείχε στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης survivior στον Σκάι όπου διαγωνίζονταν με την ελληνική ομάδα, αλλά λίγους μήνες αργότερα άλλαξε ομάδα και πήγε στην άσπρη ομάδα. Κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό και τελικώς πήρε την 4η θέση.

H σχέση με τον Πύρρο Δήμα

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στις 6 Δεκεμβρίου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day να δίνει όλες τις λεπτομέρειες!
Το ζευγάρι βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και η Αφροδίτη Σκαφιδά δεν έκαναν καμία δήλωση σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Happy Day για το συγκεκριμένο θέμα και δεν δείχνουν να ενοχλούνται από τα φλας των φωτογράφων, αφού ήξεραν ότι θα υπάρχουν κάμερες!

«Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι πιο πολύ φίλη του συντρόφου μου. Είναι πολύ καλό παιδί και αυτό το διάστημα, από όσο ξέρω, βγαίνει με τον Πύρρο Δήμα» και κάπως έτσι η Ιωάννα Σιαμπάνη επιβεβαίωσε τη σχέση στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day!

Δες φωτό από το Instagram της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved